Βρες Δώρο

Το "Βρες Δώρο" είναι μία έξυπνη εφαρμογή που σας βγάζει από το αδιέξοδο του τι δώρο να επιλέξετε για κάθε περίσταση. Είτε πρόκειται για ένα αγαπημένο σας πρόσωπο, είτε για κάποια επαγγελματική υποχρέωση, η εφαρμογή μας σας προτείνει πρωτότυπες ιδέες και λύσεις.

Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να δηλώσετε στο περίπου πόσα χρήματα διαθέτετε, το φύλο του παραλήπτη του δώρου και στη συνέχεια είτε το αφήνετε τελείως στην τύχη, είτε διαλέγετε μία ή περισσότερες συγκεκριμένες κατηγορίες από τις περίπου 80 διαφορετικές που σας προτείνουμε.

Λαμβάνεται προτάσεις για μέχρι 50 διαφορετικά προϊόντα σε ελάχιστο χρόνο. Αν βρείτε κάποια ενδιαφέρουσα πρόταση, μπορείτε να καλέσετε άμεσα το κατάστημα και να παραγγείλετε το προϊόν τηλεφωνικά ή να το αγοράσετε online σε 1 λεπτό από την ιστοσελίδα CoinMad.
Έχετε online κατάστημα?
Αν έχετε φυσικό ή Online Κατάστημα, μη χάσετε την ευκαιρία να καταχωρηθείτε στο Βρες Δώρο και να αποκτήσετε προβολή σε χιλιάδες smartphones. Καλέστε μας για περισσότερες πληροφορίες!
ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ
- Εορτολόγιο
- Ημερολόγιο
- Ειδοποιήσεις για γενέθλια/γιορτές φίλων κι επαφών σας που έχετε καταχωρημένες στο Facebook ή στο τηλέφωνό σας
- Καταχώρηση και λήψη ειδοποιήσεων για επετείους


Βρες Δώρο - screenshotΒρες Δώρο - screenshotΒρες Δώρο - screenshotΒρες Δώρο - screenshotΒρες Δώρο - screenshotΒρες Δώρο - screenshot

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.applicationcraft.app15f3fdde1e964c2587bc8471db6e6295

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones