Φωτογραφική Ομάδα Hyperfocal

Η φωτογραφική ομάδα hyperfocal (πρώην Greek-Photography) αναλαμβάνει καλλιτεχνικές φωτογραφήσεις και βιντεοσκοπήσεις γάμων, βαπτίσεων και λοιπών εκδηλώσεων. Επίσης διοργανώνει φωτογραφικά εργαστήρια που λαμβάνουν χώρα σε περιοχές του Νομού Λακωνίας. Μέσω της εφαρμογής αυτής μπορείτε να δείτε φωτογραφίες της ομάδας από περιοχές της Λακωνίας και του εξωτερικού, γάμου, βάπτισης και καλλιτεχνικές, καθώς επίσης πληροφορίες και στοιχεία επικοινωνίας.
Οδηγίες
Η εφαρμογή είναι σχετικά μεγάλη σε μέγεθος διότι περιέχει αρκετές φωτογραφίες στην κατάλληλη ανάλυση ώστε να προβάλλονται σωστά στις οθόνες των συσκευών. Για τον λόγο αυτόν προτείνουμε να την κατεβάσετε μέσω WiFi ώστε να μην επιβαρύνετε τον μηνιαίο όγκο μεταφοράς δεδομένων του πακέτου σας. Μετά την εγκατάσταση μπορείτε να μεταφέρετε την εφαρμογή στην κάρτα SD. Στην τρέχουσα έκδοση της εφαρμογής αυτής δεν υποστηρίζονται τα tablets.
Η εφαρμογή υποστηρίζει τον κατακόρυφο προσανατολισμό, με εξαίρεση τις οθόνες προβολής thumbnails και φωτογραφιών που υποστηρίζουν και οριζόντιο και κατακόρυφο.
Προβάλλοντας μία φωτογραφία μέσω του μενού έχετε τη δυνατότητα να δείτε τον τίτλο και τα δεδομένα λήψης της, να τη θέσετε ως ταπετσαρία (εξαιρούνται οι καλλιτεχνικές και οι γάμου-βάπτισης) καθώς επίσης να κάνετε share το web link της σε κάποιον φίλο σας μέσω των πιο δημοφιλών μέσων.
Βρισκόμενοι στην οθόνη προβολής φωτογραφίας, σύροντας το δάχτυλό σας από αριστερά προς τα δεξιά (swipe) μεταβαίνετε στην επόμενη φωτογραφία της τρέχουσας γκαλερί, ενώ κάνοντας το αντίστροφο μεταβαίνετε στην προηγούμενη.
Τα πνευματικά δικαιώματα των φωτογραφιών είναι πλήρως κατοχυρωμένα από την ομάδα hyperfocal.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones