Παίξε αριθμητική

Το "Παίξε Αριθμητική" είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αριθμητικής για να διασκεδάσετε, να εξασκήσετε τις μαθηματικές σας γνώσεις σε πολύ απλές πράξεις, αλλά και να συγκρίνετε τις γνώσεις σας με φίλους σας ή και άγνωστους παίκτες από όλο τον κόσμο.
Μπορείτε να παίξετε Πρόσθεση, Αφαίρεση, Πολλαπλασιασμό, Διαίρεση και Εκθέτες.
Ένα παιχνίδι για μεγάλους αλλά και για τα μικρά σας παιδιά που μπορούν διασκεδάζοντας να κάνουν μία επανάληψη στην απλή αριθμητική ακονίζοντας το μυαλό τους...

Συνδεθείτε με το Google+ λογαριασμό σας και καταταγείτε σε παγκόσμια βαθμολογία και συγκρίνετε το σκορ σας με παίκτες από όλο τον κόσμο!
Κάθε φορά που απαντάτε σωστά σε κάποια ερώτηση/άσκηση παίρνετε πόντους οι οποίοι προστίθενται στην παγκόσμια βαθμολογία σας.
Υπάρχουν τρία (3) επίπεδα δυσκολίας (εύκολο/μέτριο/δύσκολο) και πρέπει κάθε ερώτηση να την απαντήσετε σε 15 δευτερόλεπτα. Όσο πιο γρήγορα απαντήσετε τόσο πιο πολλούς πόντους παίρνετε. Το εύκολο επίπεδο σας δίνει 1 πόντο για κάθε εναπομείναν δευτερόλεπτο, το μέτριο επίπεδο 2 πόντους και το δύσκολο επίπεδο 3 πόντους για κάθε δευτερόλεπτο που μένει..
Όσο πιο πολύ παίζετε τόσο αυξάνεται το σκορ σας και ανεβαίνετε στη βαθμολογία!
Επίσης καθώς παίζετε ξεκλειδώνετε διάφορα επιτεύγματα τα οποία μπορείτε να τα δείτε online κερδίζοντας τα ανάλογα βραβεία (badges)
Καλή διασκέδαση !
(*) Η εφαρμογή διαθέτει ειδικά γραφικά για tablets

Παίξε αριθμητική - screenshot thumbnailΠαίξε αριθμητική - screenshot thumbnailΠαίξε αριθμητική - screenshot thumbnailΠαίξε αριθμητική - screenshot thumbnail

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google play

-->


0 σχόλια:

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας