Επαγγελματίας Αγρότης

O Επαγγελματίας Αγρότης είναι μια εφαρμογή διαχείρισης των εργασιών που λαμβάνουνε μέρος απο αγρότες προς κτήματα - καλλιέργειες άλλων αγροτών με μίσθωμα για συσκευές κινητής τηλεφωνίας (SmartPhones) με λειτουργικό σύστημα Android. Ο Επαγγελματίας Αγρότης αποτελεί το σύγχρονο εργαλείο του
αγρότη για την άμεση, ορθή και γρήγορη διαχείριση των εργασιών και λειτουργιών του αγρότη σε αγρόκτημα τρίτων απευθείας από το τρακτέρ επάνω.
Εκμεταλλεύεται την σύγχρονη τεχνολογία και με ένα απλό, άμεσο και λειτουργικό τρόπο αποτελεί ένα κινητό γραφείο το οποίο ενημερώνει, παρακολουθεί και πληροφορεί των αγρότη για κάθε στάδιο της εργασίας του.

Όλα τα στοιχεία (δεδομένα αγροτών, εργασίες) μπορούν να διαχειρίζονται εύκολα από το κινητό τηλέφωνο. Υποστηρίζει ηλεκτρονική χαρτογραφική διαχείριση κτημάτων με την βοήθεια των Google Maps.
Ο χρήστης μπορεί:
Να εισάγει μια νέα εργασία σε χωράφι τρίτων και να βλέπει τα ήδη καταχωρημένα χωράφια που εργάστηκε
Να εισάγει και να επεξεργάζεται τα στοιχεία των αγροτών που εργάζεται
Να βλέπει ορατά σε χάρτη το πλήθος των εργασιών που έκανε προς τρίτους αγρότες
Να λαμβάνει λίστες με εργασίες που εκτελέστηκαν σε ημερήσια και εποχιακή βάση
Να κρατά λογαριασμό για κάθε εργασία που εκτελέσθηκε για κάθε αγρότη που εργάστηκε
Να δημιουργεί και να επαναφέρει αντίγραφα ασφαλείας για κάθε έτος εργασίας
Να προσπελάσει λογαριασμούς παρελθόντων έτων με ένα κλίκ
Να υπολογίζει την έκταση εργασίας που επιτελέστηκε σε χωράφια τρίτων μέσω GPS με απόλυτη ακρίβεια μερικών τετραγωνικών μέτρων.
Να εκτυπώνει λίστες εργασιών που έλαβαν μέρος και διαχείριση λογαριασμού πελατών


Επαγγελματίας Αγρότης - screenshotΕπαγγελματίας Αγρότης - screenshotΕπαγγελματίας Αγρότης - screenshotΕπαγγελματίας Αγρότης - screenshotΕπαγγελματίας Αγρότης - screenshothttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.despkyri.farmcontractor