Visit Veria

Ο Οδηγός της Βέροιας είναι εδώ!
Μία σύγχρονη, ηλεκτρονική έκδοση φτιαγμένη ιδανικά για να εξυπηρετεί και να ενημερώνει τόσο τους επισκέπτες της Βέροιας, όσο και αυτούς που θέλουν να μάθουν για την πόλη.

Περιηγηθείτε στις κατηγορίες της εφαρμογής και διαβάστε για τα αξιοθέατα, τα ιστορικά μνημεία, τις εκκλησίες και τα μοναστήρια του 14ου αιώνα. Διαβάστε για τις μοναδικές γραφικές συνοικίες της Βέροιας και θαυμάστε τα καλοδιατηρημένα αρχοντικά της.
Τα μουσεία της πόλης είναι έτοιμα να σας υποδεχτούν. Καθοδηγηθείτε μέσα από τους χάρτες μας και θαυμάστε από κοντά τον πολιτισμό και την ιστορία της Βέροιας.
Για ό,τι μπορεί να χρειαστείτε το Visit Veria είναι εδώ!
Φαρμακεία, Γιατροί, Κομμωτήρια, Κέντρα Αισθητικής και ένας πλούσιος οδηγός αγοράς, έχει δημιουργηθεί για να καλύψει κάθε σας ανάγκη.
Η διασκέδαση είναι από τα δυνατά σημεία της πόλης! Ακολουθήστε τις προτάσεις μας και γευτείτε τις παραδοσιακές αλλά και πιο μοντέρνες γεύσεις της περιοχής. Διαλέξτε μέσα από τον πλούσιο οδηγό μας πού θα πιείτε τον καφέ σας, πού θα απολαύσετε το φαγητό σας και πού θα γευτείτε κάποιο από τα λαχταριστά γλυκά της Βέροιας.
Η συνεχής ενημέρωση της εφαρμογής μας για ό,τι συμβαίνει στην πόλη δεν θα σας αφήσει να χάσετε τίποτα! Διασκέδαση, πολιτιστικές εκδηλώσεις, αλλά και ό,τι ξεχωριστό συμβαίνει στην πόλη θα το βρείτε εδώ!
Το Visit Veria είναι γεγονός!
Βέροια, Ημαθία, Νάουσα, Μακεδονία, Τουριστικός οδηγός, Βεργίνα, οδηγός πόλης, εκκλησίες, αξιοθέατα, μουσεία, προσφορές, Απόστολος Παύλος, Παναγία Σουμελά, Σέλι, 3-5 Πηγάδια.


Visit Veria - screenshotVisit Veria - screenshotVisit Veria - screenshotVisit Veria - screenshot

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google play


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones