ThessBook

Το ThessBook παρέχει επικαιροποιημένες, ακριβείς και εξατομικευμένες πληροφορίες για ένα πλήθος σημείων στην ευρύτερη αστική περιοχή της Θεσσαλονίκης, συμπεριλαμβανομένων:- Ανοιχτών Φαρμακείων και Πρατηρίων Καυσίμων (συμπεριλαμβανομένων των τιμών και των πρατηρίων που πωλούν Υγραέριο), Ανοιχτών Δημόσιων Υπηρεσιών, Νοσοκομείων και ιατρών συμβεβλημένων ΕΟΠΥΥ, Εστιατορίων, Μπαρ και Κέντρων Νυχτερινής Διασκέδασης, ATM και καταστημάτων Τραπεζών, Καβών και Ζαχαροπλαστείων και Super Market ενώ συνεχώς επεξεργαζόμαστε ολοένα και περισσότερες πληροφορίες!
- Οι χρήστες μπορούν να σημειώνουν τα 'Αγαπημένα' σε διάφορες ενότητες της εφαρμογής. Περισσότερες 'κοινωνικές' λειτουργίες βρίσκονται υπό ανάπτυξη και θα είναι σύντομα διαθέσιμες και για συσκευές με Android!
- Χρησιμοποιείστε τις επιλογές για ένα πλήθος λειτουργιών όπως Φιλτράρισμα, Ταξινόμηση και άλλες λειτουργίες που μετατρέπουν την εφαρμογή σε καθημερινό βοηθό, τόσο για τους κατοίκους όσο και τους επισκέπτες της Θεσσαλονίκης και των περιχώρων
- Επιλέξτε μια από τις προκαθορισμένες τοποθεσίες για την οποία θέλετε να δείτε σημέια, ή την τρέχουσα τοποθεσία σας για σημεία κοντά σας.
- Μπορείτε επίσης, απο το κεντρικό μενού να καταχωρίσετε τις δικές σας προτάσεις εμπλουτίζοντας έτσι τον οδηγό για όλους!

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones