Καλούδια


http://www.greekapps.info/2015/09/kaloudia.html#greekapps
Τα Καλούδια (Kaloudia) είναι μια ηλεκτρονική πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων και καταναλωτές από όλη την Ελλάδα!
Πόσες φορές βρεθήκατε σε έναν τόπο και μαγευτήκατε από τις εκλεκτές γεύσεις, τα παραδοσιακά εδέσματα και τα ντόπια καλούδια; Σίγουρα σκεφτήκατε να προμηθευτείτε μερικά από αυτά αλλά η εξεύρεσή τους πολλές φορές ήταν δύσκολη, ειδικά αν ψάχνατε για τα γνήσια παραδοσιακά προϊόντα, τα μη βιομηχανοποιημένα, που παράγονται από ανθρώπους με τέχνη και μεράκι...
Η ομάδα λοιπόν πίσω από τα "Kaloudia", δημιούργησε για αυτόν ακριβώς το λόγο μια καινοτομό ηλεκτρονική πλατφόρμα που φέρνει σε επαφή απευθείας τους παραγωγούς παραδοσιακών προϊόντων από όλη την Ελλάδα με κάθε ενδιαφερόμενο καταναλωτή, παρέχοντας έτσι την δυνατότητα για άμεση και γρήγορη πώληση των προϊόντων και κυρίως χωρίς μεσάζοντες. Αυτό γίνεται πράξη, μέσω της εφαρμογής μας για κινητές συσκευές όπου ο καθένας μπορεί να πλοηγηθεί και να εντοπίσει πληθώρα παραδοσιακών προϊόντων από κάθε γωνιά της Ελλάδας και εφόσον το επιθυμεί να τα προμηθευτεί άμεσα από τους ίδιους τους παραγωγούς.
  Καλούδια - στιγμιότυπο οθόνης   Καλούδια - στιγμιότυπο οθόνης   Καλούδια - στιγμιότυπο οθόνης

               
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones