Navigation X

Η εφαρμογή Navigation X σας παρέχει πρόσβαση στις περισσότερες λειτουργίες του Google Maps  και του Street View, με μεγαλύτερο πλεονέκτημα της, την φωνητική αναζήτηση.
Μέσω του Google Voice  μπορείτε να κατευθυνθείτε απευθείας στον προορισμό που επιθυμείτε χωρίς να πληκτρολογήσετε διεύθυνση. Πολύ χρήσιμο για τους οδηγούς που δεν χρειάζεται να τους αποσπάσει την προσοχή η πληκτρολόγηση μιας διεύθυνσης.

Με τη χρήση συντεταγμένων πλοηγηθείτε άμεσα σε σημεία ενδιαφέροντος ή σε οποιοδήποτε σημείο όπου δεν υπάρχει διαθέσιμη διεύθυνση στον χάρτη.
Με το κουμπί SOS στείλτε άμεσα τις συντεταγμένες σας ή και την διεύθυνση σας (αν είναι διαθέσιμη) σε προκαθορισμένο αριθμό τηλεφώνου μέσω SMS, που θα έχετε κάνει προεπιλογή, ή μέσω E-mail. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα κοινοποίησης της θέσης σας μέσω άλλων προεγκατεστημένων εφαρμογών στο κινητό σας.
Με ένα κλικ πλοηγηθείτε άμεσα στην διεύθυνση της οικίας σας ή της εργασίας σας και επίσης σε 3 ακόμα σημεία ενδιαφέροντος που θα έχετε προεπιλέξει από τις ρυθμίσεις.

Ανακαλύψτε τον κόσμο μέσω του Google Street View .
Ανακαλύψτε τι υπάρχει γύρω σας με το Google places. Φαρμακεία, τράπεζες, καταστήματα, κέντρα διασκέδασης κλπ. Τα πάντα με ένα κλικ άμεσα!
Με το κουμπί parking με ένα κλικ, βρείτε άμεσα το αυτοκίνητο σας μέσω συντεταγμένων ή και διεύθυνσης σε περίπτωση που χαθήκατε στα στενά των μεγαλουπόλεων και ξεχάσατε που έχετε παρκάρει.


  Navigation X - στιγμιότυπο οθόνης   Navigation X - στιγμιότυπο οθόνης   Navigation X - στιγμιότυπο οθόνης   Navigation X - στιγμιότυπο οθόνης   Navigation X - στιγμιότυπο οθόνης   Navigation X - στιγμιότυπο οθόνης   Navigation X - στιγμιότυπο οθόνης



https://play.google.com/store/apps/details?id=appinventor.ai_newtechadvs.NavigationX

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones