Ελληνικές Εφαρμογές με Widget


Ελληνικές Εφαρμογές, Παιχνίδια και Βιβλία android με widget. Βρείτε όλες τις Ελληνικές εφαρμογές, παιχνίδια και τα Ελληνικά βιβλία android με αναλυτική παρουσίαση, φωτογραφίες, βίντεο και λινκ για κατέβασμα κατευθείαν στη συσκευή σας.
Η Ελληνική προσπάθεια στον τομέα των εφαρμογών android, iOS και WPhone για smartphones και tablets.
Περισσότερες από 1800 Ελληνικές εφαρμογές και παιχνίδια καθώς και εφαρμογές Ελληνικών βιβλίων συγκεντρωμένες και ταξινομημένες σε κατηγορίες.
Από τα τέλη του 2011 οι "Ελληνικές Εφαρμογές - Greekapps" συγκεντρώνουν, παρουσιάζουν και ταξινομούν όλες τις Ελληνικές εφαρμογές που ανεβαίνουν στο Google play store, στο itunes και στο WPhone store.
Όλες οι εφαρμογές αλλά και οι προγραμματιστές Ελληνικών εφαρμογών είναι καταγεγραμμένοι σε αλφαβητική λίστα, με λινκ, για ταχύτατη εύρεση. Με περισσότερες από 4 εκατομμύρια εμφανίσεις, το Greek Apps αποτελεί την κύρια πηγή ενημέρωσης και αναζήτησης Ελληνικών εφαρμογών για Android, iOS και WPhone συσκευές.
Η εφαρμογή διαθέτει widget (γραφικό στοιχείο) για ενημέρωση από την αρχική οθόνη της συσκευής, χωρίς να μπείτε στην εφαρμογή. H εφαρμογή περιέχει ολοκληρωμένο Greece Android Forum. Λειτουργεί και σε συσκευές χωρίς google play με κατέβασμα εφαρμογών από το 1mobile και το AppBrain.


  Ελληνικές Εφαρμογές με widget - στιγμιότυπο οθόνης   Ελληνικές Εφαρμογές με widget - στιγμιότυπο οθόνης   Ελληνικές Εφαρμογές με widget - στιγμιότυπο οθόνης   Ελληνικές Εφαρμογές με widget - στιγμιότυπο οθόνης   Ελληνικές Εφαρμογές με widget - στιγμιότυπο οθόνης   Ελληνικές Εφαρμογές - στιγμιότυπο οθόνης
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.greek.apps

http://m.1mobile.com/com.greek.apps.html

http://www.appbrain.com/app/%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B5%CF%86%CE%B1%CF%81%CE%BC%CE%BF%CE%B3%CE%AD%CF%82-%CE%BC%CE%B5-widget/com.greek.apps


Αν έχετε συσκευή με μικρό χώρο αποθήκευσης, κατεβάστε την πρώτη έκδοση των Ελληνικών Εφαρμογών (400kb) χωρίς widget, από εδώ: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.sql.greekapp


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας