fuelGR - φούλαρε έξυπνα

http://www.greekapps.info/2015/12/fuelgr.html#greekapps
Με την εφαρμογή fuelGR μπορείτε να δείτε σε χάρτη τα πρατήρια και τις τιμές καυσίμων στην Ελλάδα


## # #Η εφαρμογή λαμβάνει δεδομένα με βάση τη γεωγραφική θέση της συσκευής (χρησιμοποιεί το GPS της συσκευής) ή με υπόδειξη της περιοχής πάνω στο χάρτη. Επιπλέον μπορείτε να ορίσετε τύπο καυσίμου, εταιρίες και παλαιότητα τιμών. Παρέχονται πληροφορίες για βενζίνη (όλων των τύπων), πετρέλαιο κίνησης και θέρμανσης, υγραέριο καθώς και φυσικό αέριο.

Οι χρήστες μπορούν να αξιολογήσουν τα πρατήρια ως προς την ποιότητα καυσίμου, την εξυπηρέτηση και την εγκατάσταση.Το fuelGR είναι η μόνη εφαρμογή με εμπλουτισμένο σετ δεδομένων και χειροκίνητα επιβεβαιωμένες θέσεις για πάνω από το 91% των πρατηρίων. Ως αποτέλεσμα μπορείτε να δείτε μέχρι και φωτογραφίες των πρατηρίων (διαμέσου Google StreetView) ή να ζητήσετε οδηγίες μετάβασης προς αυτά. Για όσα πρατήρια δεν είναι γνωστή η θέση τους, παρέχεται μέσα στην εφαρμογή η δυνατότητα να υποδείξετε εσείς τη σωστή θέση, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση της υπηρεσίας για όλους τους χρήστες.

Τα δεδομένα πρατηρίων και τιμών προέρχονται από το Παρατηρητήριο Τιμών Υγρών Καυσίμων του Υπουργείου Ανάπτυξης και προωθούνται στις εφαρμογές fuelGR αφού ελεγχθούν και εμπλουτιστούν. Οι ενημερώσεις είναι συνεχείς! Αν δεν βρίσκετε στην εφαρμογή κάποιο γνωστό σας πρατήριο, το πιθανότερο είναι να φταίει το πρατήριο και όχι το fuelGR (δείτε στις Συχνές Ερωτήσεις και Απαντήσεις μέσα στην εφαρμογή τους πιθανούς λόγους). Το fuelGR δεν παίρνει δεδομένα τιμών από πρατήρια ή χρήστες!





  fuelGR - φούλαρε έξυπνα - στιγμιότυπο οθόνης   fuelGR - φούλαρε έξυπνα - στιγμιότυπο οθόνης   fuelGR - φούλαρε έξυπνα - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones