Τι να μαγειρέψω σήμερα!

Η "Τι να μαγειρέψω σήμερα!" είναι μια διασκεδαστική δωρεάν εφαρμογή η οποία θα προσπαθήσει να δώσει ενδιαφέρον στην σταθερή ερώτηση κάθε νοικοκυριού. Η προσέγγιση που ακολουθήσαμε στην κατασκευή της εφαρμογής την διαφοροποιεί από τα κλασικά sites συνταγών σε ένα βασικό σημείο: Πολλές φορές ξέρουμε τι θέλουμε πάνω κάτω να φάμε, δηλαδή την βασική κατηγορία, πχ ζυμαρικά, ψάρια, λαχανικά κτλ αλλά δεν έχουμε ξεκάθαρη εικόνα! Ακριβώς γι αυτό το λόγο το "Τι να μαγειρέψω σήμερα" μας ζητάει να επιλέξουμε μόνο την βασική κατηγορία (αν το θέλουμε) και αν θέλουμε κάτι δύσκολο ή όχι!
Έπειτα μας προτείνει μια συνταγή με τυχαίο τρόπο επιλεγμένη από μια καθημερινά αυξανόμενη συλλογή συνταγών.
Η συνταγή έρχεται με τα απαραίτητα υλικά, την εκτέλεση, τις μερίδες που καλύπτουν οι προτεινόμενες ποσότητες και φυσικά ο βαθμός δυσκολίας.
Αν δε σας αρέσει η συνταγή απλά κάνετε μια νέα αναζήτηση!
Φυσικά αυτό δηλώνει ότι δεν υπάρχουν λίστες με συνταγές και για αυτό το λόγο βρίσκοντας μια συνταγή που μας αρέσει την αποθηκεύουμε "στα αγαπημένα" έτσι ώστε να υπάρχει μια περιοχή που έχει συγκεντρωμένες τις αγαπημένες μας συνταγές για να μη τις χάνουμε!


  Τι να μαγειρέψω σήμερα! - στιγμιότυπο οθόνης   Τι να μαγειρέψω σήμερα! - στιγμιότυπο οθόνης   Τι να μαγειρέψω σήμερα! - στιγμιότυπο οθόνης   Τι να μαγειρέψω σήμερα! - στιγμιότυπο οθόνης   Τι να μαγειρέψω σήμερα! - στιγμιότυπο οθόνης



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tocode.w2ct

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones