Αθλητικές Δοκιμασίες Στρατού

Αποτελεί βοήθημα για τους εξεταστές της επιτροπής των αθλητικών εξετάσεων των στελεχών του Στρατού Ξηράς, που γίνονται κάθε χρόνο.
Οι δυνατότητές του είναι οι παρακάτω:
- Υπολογισμός των βαθμολογιών για κάθε στέλεχος, με βάση τις επιδόσεις του, την ηλικία και το φύλο του.
- Καρτέλα με προσωπικά στοιχεία, επιδόσεις και βαθμολογίες για κάθε στέλεχος, τα στοιχεία της οποίας οποιαδήποτε στιγμή μπορούν να τροποποιηθούν.
- Ιατρική απαλλαγή σε κάποιο από τα αγωνίσματα.
- Αυτόματη απαλλαγή σε αγωνίσματα λόγω ηλικίας.
- Ομαδική εξέταση στο δρόμο 1610 μ., με ή χωρίς ενδιάμεσα σημεία ελέγχου (γύροι).
- Ομαδική εξέταση στην πορεία 8 χλμ, με ή χωρίς ενδιάμεσα σημεία ελέγχου (γύροι) και με δυνατότητα οι εξεταζόμενοι να ξεκινάνε μεμονωμένα ή ομαδικά.
- Υποχρέωση να τεθεί η συσκευή σε κατάσταση πτήσης πριν τις ομαδικές εξετάσεις, για αποφυγή διακοπών (κλήσεων, μηνυμάτων, ειδοποιήσεων). Υπενθύμιση μετά την εξέταση για επιστροφή στην κανονική λειτουργία.
- Αν κατά την εξέλιξη ομαδικής εξέτασης, για οποιοδήποτε λόγο σταματήσει η εφαρμογή (π.χ. σβήσει το κινητό από μπαταρία), ανοίγοντας την εφαρμογή, συνεχίζει κανονικά η ομαδική εξέταση.
- Εξαγωγή των καρτελών των στελεχών (προσωπικά στοιχεία και επιδόσεις) σε αρχείο .CSV στην SDCard προκειμένου να αποσταλεί σε άλλο εξεταστή για την ενημέρωση του κινητού του. Το αρχείο .CSV ανοίγει με λογιστικό φύλλο (π.χ. Microsoft Excel) στον υπολογιστή.
- Εισαγωγή των καρτελών των στελεχών (προσωπικά στοιχεία και επιδόσεις) από αρχείο .CSV στην SDCard. Στο τέλος ο εξεταστής ενημερώνεται για το πόσες νέες καρτέλες προστέθηκαν, πόσες υπάρχουσες που χρειάζονταν ενημέρωση, ενημερώθηκαν και σε πόσες υπήρξε ασυμφωνία και δεν ενημερώθηκαν (π.χ. διαφορετική ημερομηνία γέννησης από την ήδη περασμένη).
- Εξαγωγή των καρτελών των στελεχών (προσωπικά στοιχεία, επιδόσεις και αποτελέσματα) σε αρχείο .CSV στην SDCard προκειμένου να αποσταλεί στον υπολογιστή για περαιτέρω επεξεργασία με λογιστικό φύλλο (π.χ. Microsoft Excel).
- Αποστολή των καρτελών των στελεχών (με ή χωρίς τα αποτελέσματα) με κοινή χρήση (π.χ. bluetooth, email κ.τ.λ.).
- Ανταλλαγή καρτελών μέσω WiFi, μεταξύ των κινητών των εξεταστών. Αν δεν υπάρχει WiFi, ένας από τους εξεταστές κάνει το κινητό του hotspot και συνδέονται οι υπόλοιποι εξεταστές πάνω του. Αυτό βοηθάει π.χ. όταν ένας εξεταστής εξετάζει το δρόμο, ένας άλλος μπορεί να εξετάζει τις κάμψεις, έλξεις, διπλώσεις. Αντί να ξανακαταχωρεί τα ονόματα των εξεταζόμενων, τα λαμβάνει από το κινητό του άλλου εξεταστή που τα έχει ήδη καταχωρήσει.


  Αθλητικές Δοκιμασίες Στρατού - στιγμιότυπο οθόνης   Αθλητικές Δοκιμασίες Στρατού - στιγμιότυπο οθόνης   Αθλητικές Δοκιμασίες Στρατού - στιγμιότυπο οθόνης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones