Αριθμομηχανή

Η Αριθμομηχανή είναι ένα ΔΩΡΕΑΝ, απλό και εύχρηστο εργαλείο για το κινητό το οποίο είναι κατάλληλο για τις καθημερινές σου ανάγκες. ΔΕΝ περιέχει διαφημίσεις ώστε να μην αποσπάται η προσοχή σου πλέον από αυτές. Δεν θα εξαντλήσει ποτέ την μπαταρία ή την μνήμη του κινητού σου αφού είναι πολύ ελαφρύ και δεν κολλάει ποτέ. Απόλαυσε αυτό το γρήγορο κομπιουτεράκι και άσε πίσω σου τα κολλήματα του κινητού.

Η Αριθμομηχανή περιέχει ρυθμίσεις παραμετροποίησης ως προς το κείμενο και ως προς την εμφάνιση της εφαρμογής αφού έχει αρκετά όμορφα σχεδιασμένα θέματα για να επιλέξεις και πολλά παραπάνω θα προστεθούν στο μέλλον. Τα κουμπιά και το κείμενο είναι μεγάλα ώστε να μην ξανά κάνεις λάθος στο τι πατάς ή στο τι βλέπεις. Επίσης υπάρχει η λειτουργία του ιστορικού μιας και κάθε έκφραση που υπολογίζεις αποθηκεύεται σε μια βάση δεδομένων ώστε να μπορείς να επιστρέψεις και να την δεις κάθε στιγμή μαζί με την ημερομηνία που την υπολόγισες.


Περιέχει ειδικό κουμπί για το ποσοστό ώστε να μπορείς οποτεδήποτε να υπολογίσεις το φιλοδώρημα που θες να αφήσεις, κάποια έκπτωση σε κάποιο προϊόν ή οτιδήποτε άλλο θες.

H Αριθμομηχανή είναι εδώ για τις καθημερινές σου ανάγκες, από τον υπολογισμό πράξεων για ασκήσεις ή για ψώνια, μέχρι τον υπολογισμό των λογαριασμών, των πληρωμών, των αποδείξεων και των φόρων.


Η Αριθμομηχανή είναι διαθέσιμη σε οποιαδήποτε εφαρμογή τρέχει android 4.1 (Jelly Bean) και πάνω.


Χαρακτηριστικά:

• Βασικά Σύμβολα:
+, -, ×, ÷,

• Άλλα σύμβολα: %, ±, x², √ και πολλά παραπάνω που θα προστεθούν στις επόμενες εκδόσεις. Μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε όποιο σύμβολο από αυτά θέλετε απλά σύροντας το δάχτυλο (scroll) από τα δεξιά προς τα αριστερά ή ανάποδα στα κουμπιά αυτά.

• Μεγάλα κουμπιά: ώστε να μην πατήσετε ποτέ ξανά λάθος πλήκτρα.

• Εμφανίζει κατά την διάρκεια του υπολογισμού στο πάνω μέρος της οθόνης ότι πράξεις έχουν γίνει μέχρι τώρα, από κάτω την πράξη που γίνεται τώρα και από κάτω το αποτέλεσμα.

• Ιστορικό: Μπορείτε ανά πάσα στιγμή να θυμηθείτε τους παλαιούς υπολογισμούς σας αφού αποθηκεύονται στο ιστορικό μαζί με την ημερομηνία που έγιναν.

• Θέματα: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικά θέματα. Πολλά παραπάνω θα προστεθούν σύντομα.

• Μορφή Εμφάνισης: Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε 4 διαφορετικές επιλογές για διαχωριστές χιλιάδων και δεκαδικών καθιστώντας το εύκολο να διαβαστεί από οποιονδήποτε.

• Δυνατότητα για να αντιγράψετε είτε το αποτέλεσμα ή τους υπολογισμούς που έχέτε κάνει ώστε να μπορείτε να το κάνετε επικόλληση οπουδήποτε θέλετε .

• Υποστηριζόμενες γλώσσες: Αγγλικά, Γαλλικά, Ισπανικά, Ρώσικα, Ιταλικά, Ελληνικά , Κροατικά και πολλές άλλες που θα προστεθούν στο μέλλον .

• Ρύθμιση για την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση της δόνησης.

Εξήγηση για τις άδειες που ζητούνται:
•Δόνηση: χρησιμοποιείται κατά το πάτημα πλήκτρων και μπορεί να απενεργοποιηθεί.
•Πρόσβαση στο ίντερνετ: αυτό χρησιμοποιείται μόνο για λόγους στατιστικών της χρήσης της εφαρμογής.



  Αριθμομηχανή - στιγμιότυπο οθόνης   Αριθμομηχανή - στιγμιότυπο οθόνης   Αριθμομηχανή - στιγμιότυπο οθόνης   Αριθμομηχανή - στιγμιότυπο οθόνης   Αριθμομηχανή - στιγμιότυπο οθόνης   Αριθμομηχανή - στιγμιότυπο οθόνης   Αριθμομηχανή - στιγμιότυπο οθόνης



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tzegian.Calculator

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones