Aromatic Plants Of Greece - Ελληνικά αρωματικά φυτά

Τα αρωματικά φυτά απαντώνται στη χώρα μας είτε σε θαμνώδη είτε σε δενδρώδη μορφή και μας είναι γνωστά για τις φαρμακευτικές και καλλωπιστικές τους ιδιότητες από την αρχαιότητα όπου αρκετοί σοφοί όπως ο Ιπποκράτης, ο Πλίνιος και ο Γαληνός, τα μελετούσαν και τα χρησιμοποιούσαν.
Τα βότανα που παρουσιάζονται,είτε φυτρώνουν και καλλιεργούνται αποκλειστικά στην Ελλάδα όπως πχ το δίκταμο,είτε είναι πλέον αρκετά διαδεδομένα στη χώρα μας όπως πχ ο βασιλικός.
Τα αρωματικά φυτά καθώς και τα κάθε μορφής προϊόντα που παράγονται από αυτά,θα πρέπει να αντιμετωπίζονται ως ιατρικά προϊόντα και θα πρέπει πάντα να συμβουλεύεστε το φαρμακοποιό σας ή τον γιατρό σας .Μην κάνετε αλόγιστη χρήση τους και πάντα να ενημερώνεστε για τις ιδιότητές τους πριν από τη χρησιμοποίησή τους.

Αρκετές ιδιότητες των αρωματικών φυτών δύναται να προκαλέσουν από αλλεργίες έως θάνατο.
Ευχαριστουμε παρα πολυ τον Κωσταντινο ( Kenny ) Νιαμουρη Γεωπονο MSc για τη πολυτιμη βοηθεια του στις μεταφρασεις αλλα και στην επιμελεια των κειμενων



  Aromatic Plants Of Greece - στιγμιότυπο οθόνης   Aromatic Plants Of Greece - στιγμιότυπο οθόνης   Aromatic Plants Of Greece - στιγμιότυπο οθόνης   Aromatic Plants Of Greece - στιγμιότυπο οθόνης



https://play.google.com/store/apps/details?id=lsimopoulos.aromaticplantsofgreece

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones