LookingForTable

Ένα συνηθισμένο πρόβλημα στις εξόδους μας στη Πάτρα είναι ότι το μαγαζί το οποίο έχουμε σκοπό να επισκεφτούμε είναι γεμάτο με αποτέλεσμα να αναγκαζόμαστε να αλλάξουμε τα σχέδιά μας χάνοντας χρόνο. Το LookingForTable έρχεται να λύσει αυτό το πρόβλημα.
Πρόκειται για μία εφαρμογή η οποία δημιουργήθηκε από φοιτητές και κυκλοφορεί αποκλειστικά για κινητά android. Χρησιμοποιώντας την εφαρμογή μπορείτε να βλέπετε πόσα περίπου ελεύθερα τραπέζια υπάρχουν σε κάθε κατάστημα εκείνη τη στιγμή. Με τον τρόπο αυτό δε θα χρειάζεται να γυρίζετε από μαγαζί σε μαγαζί μέχρι να βρείτε κάποιο με ελεύθερο τραπέζι. Η εφαρμογή περιλαμβάνει και άλλα χαρακτηριστικά όπως αναζήτηση με βάση το είδος του καταστήματος (εστιατόριο, καφετέρια κλπ), εμφάνιση των καταστημάτων που βρίσκονται σε κάποια συγκεκριμένη ακτίνα από τη τοποθεσία του χρήστη κλπ

Πως λειτουργεί;
Η πληρότητα των καταστημάτων ενημερώνεται με δύο τρόπους: από τους πελάτες που βρίσκονται μέσα στο κατάστημα και προαιρετικά από τον καταστηματάρχη. Οι πελάτες των καταστημάτων μπορούν να βάλουν μία εκτίμηση για το πόσα κενά τραπέζια υπάρχουν ή την ακριβής τιμή. Το ίδιο κάνει και ο καταστηματάρχης. Οι χρήστες βλέπουν έτσι ένα διάστημα με το πόσα ελεύθερα τραπέζια υπάρχουν (πχ 5-7 τραπέζια), καθώς και αναλυτικά την τιμή της καταχώρησης του κάθε χρήστη, έχοντας και την δυνατότητα να την αξιολογήσουν. Το διάστημα ελεύθερων τραπεζιών προκύπτει από έναν αλγόριθμο ο οποίος λαμβάνει υπ' όψιν του το χρονικό διάστημα που πέρασε από τη στιγμή της καταχώρησης και την αξιολόγηση του χρήστη.




  LookingForTable - στιγμιότυπο οθόνης   LookingForTable - στιγμιότυπο οθόνης   LookingForTable - στιγμιότυπο οθόνης



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.smyc.kaftanis.lookingfortable

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones