Σχήματα

Με την εφαρμογή Σχήματα κάθε παιδί θα γνωρίσει και θα εξοικειωθεί με τα πιο γνωστά σχήματα μέσα από τα 4 διαφορετικά και διασκεδαστικά παιχνίδια που περιλαμβάνει η εφαρμογή:

1) Γνωριμία με τα σχήματα – Στο πρώτο παιχνίδι το παιδί θα γνωρίσει τα πιο γνωστά σχήματα όπως το τετράγωνο, το ορθογώνιο, το τρίγωνο, τον κύκλο κ.ά. Αρχικά γίνεται εκφώνηση του σχήματος που απεικονίζεται, και στη συνέχεια καλείται το παιδί να εντοπίσει το σχήμα μέσα σε μία εικόνα.
2) Σχεδίαση σχημάτων – Στόχος του παιχνιδιού είναι να μάθει το παιδί να σχεδιάζει τα σχήματα. Αυτό επιτυγχάνεται μέσα από μία διασκεδαστική δραστηριότητα στην οποία το παιδί θα πρέπει να οδηγήσει ένα όχημα κατά μήκος ενός δρόμου. Όταν ολοκληρωθεί η διαδρομή, ο παίκτης επιβραβεύεται ανάλογα με το ποσοστό επιτυχίας του.
3) Παζλ με τα σχήματα – Στο παιχνίδι αυτό θα πρέπει να τοποθετηθούν τα σχήματα στην αντίστοιχη
θέση του παζλ. Το παιχνίδι αποτελείται από διαδοχικά επίπεδα στα οποία οι θέσεις του παζλ αυξάνονται.
4) Αντιστοίχιση – Σε αυτό το παιχνίδι γίνεται εξάσκηση στην αναγνώριση και ταύτιση δύο ίδιων σχημάτων. Το παιδί θα πρέπει να εντοπίσει και να πατήσει πάνω σε δύο ίδια σχήματα τα οποία μετακινούνται μέσα σε σαπουνόφουσκες! Το παιχνίδι έχει επίπεδα αυξανόμενης δυσκολίας καθώς το πλήθος και η ταχύτητα των σχημάτων μεγαλώνουν σταδιακά.
Χαρακτηριστικά εφαρμογής:
☆ Εκπαιδευτικό παιχνίδι με τα σχήματα για νήπια και μικρά παιδιά
☆ Εκμάθηση 10 διαφορετικών σχημάτων
☆ Δωρεάν εφαρμογή, διαθέσιμη στα Ελληνικά και Αγγλικά



  Σχήματα - στιγμιότυπο οθόνης   Σχήματα - στιγμιότυπο οθόνης   Σχήματα - στιγμιότυπο οθόνης   Σχήματα - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones