TestKOKgr

Εξηγεί... κινείται... καταγράφει... και δεν είναι ένα απλό τεστ στα
##σήματα!!!
Δεν θα ξεχάσεις ποτέ μια πινακίδα βλέποντας ένα έξυπνο και σύντομο βιντεάκι!!!
Το σύντομο γραφικό κινούμενο σχέδιο μορφής gif έχει σαν σκοπό να σε βοηθήσει να κατανοήσεις την ερώτηση αλλά και να μη την ξεχάσεις ποτέ!
Ξεκινάς από τον υπολογιστή σου και συνεχίζεις στο κινητό σου με τον ίδιο λογαριασμό!! Τα στατιστικά σου βελτιώνονται και μπορείς να δουλεύεις όπου και όποτε σε βολεύει!!!

Σύντομα βιντεάκια υπάρχουν σε ΟΛΕΣ τις διασταυρώσεις
και σε πολλές ακόμα ερωτήσεις....
Κατά τη διάρκεια του Τεστ απλά πατάς το PLAY κάτω από την εικόνα, όταν αυτή είναι διαθέσιμη
και αμέσως αναπαράγεται ένα βίντεο, όπως φαίνεται και στις εικόνες.
Στην Αρχική σελίδα υπάρχει demo πρόσβαση ώστε να δεις τις δυνατότητες και το περιβάλλον του Test kok.
Δοκίμασε το test των 15 ερωτήσεων στα σήματα που έχει αφήσει με το στόμα ανοιχτό μαθητές και εκπαιδευτές!!!

Το Testkok.gr είναι η μόνη εφαρμογή που παράγει αξιόπιστα Τεστ. Κάνε ένα online δωρεάν Τεστ στα σήματα ... Μάθε περισσότερα για τα Τεστ Υπουργείου (Test drive) μέσα στην εφαρμογή.

Γιατί είναι λάθος να κάνουμε εξάσκηση με τυχαία τεστ (test drive);

Θα συναντάς τα ίδια τεστ και τα ίδια σήματα ξανά και ξανά!

1) Δεν είναι σίγουρο ότι θα σου βγουν όλες οι ερωτήσεις του βιβλίου ακόμα και μετά από πολλά test . Θα πρέπει επίσης να σκεφτείς, ότι κάποιες ερωτήσεις, θα πρέπει να τις δεις δύο και τρεις φορές τουλάχιστο ειδικά αν κάνεις και λάθος!

2) Είναι σίγουρο ότι θα δεις πάρα πολλές ερωτήσεις περισσότερες φορές από όσες χρειάζεσαι όπως την πινακίδα «επικίνδυνη δεξιά στροφή». Ξανά.... και ξανά....

3) Οι εύκολες ερωτήσεις είναι 3 φορές περισσότερες από τις δύσκολες, οπότε θα έχεις 3 φορές περισσότερες πιθανότητες να τις συναντάς σε κάθε test. Θα σου συμβαίνει δηλ κάθε φορά το αντίθετο από αυτό που χρειάζεσαι! Θα συναντάς τις δύσκολες ερωτήσεις του κώδικα σπάνια, ενώ τις εύκολες πάρα πολύ συχνά!

4) Δεν θα ξέρεις πότε είσαι έτοιμος για τις εξετάσεις σου αφού δεν θα γνωρίζεις αν έχεις δει όλες τις ερωτήσεις και αν τις έχεις απαντήσει όλες σωστά την τελυταία φορά που τις συνάντησες... Δεν μπορείς να στηριχτείς στα τελευταία 5 τεστάκια όπου απάντησες σωστά σε όλες τις ερωτήσεις, διότι είναι πολύ πιθανό να έπεσαν εύκολες ερωτήσεις μια και οι πιθανότητες είναι περισσότερες και να βγάλεις λάθος συμπεράσματα! Αυτό που συμβαίνει συνήθως, είναι την ημέρα των εξετάσεων να πέσουν 2-3 ερωτήσεις (όχι παραπάνω) που πιθανόν δεν θα θυμάσαι, διότι τις συνάντησες στα πρώτα σου test , τις απάντησες λάθος και δεν τις συνάντησες πάλι! Τα τυχαία τεστ δεν το γνωρίζουν αυτό ώστε να στις εμφανίσουν αρκετές φορές μέχρι να τις εμπεδώσεις!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones