Ξερή+ ( το γνωστό παιχνίδι με χαρτιά)

Η Ξερή είναι ένα παιχνίδι με χαρτιά, στο οποίο εκτός από την τύχη, μεγάλο
#

ρόλο παίζει η στρατηγική αλλά και η μνήμη.
Σκοπός του παιχνιδιού είναι να μαζέψουμε όσο περισσότερα χαρτιά μπορούμε από τα οποία παίρνουμε πόντους. Οι πόντοι κάθε γύρου προστίθενται και νικητής είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος ένα συγκεκριμένο όριο
Μέσα στο πρόγραμμα θα βρείτε πλήρεις οδηγίες για το πώς ακριβώς παίζεται το παιχνίδι.
Η "Ξερή++" υποστηρίζει όλες τις γνωστές παραλλαγές του παιχνιδιού:
-με 2 ή 4 παίκτες
-με 4 ή 6 φύλλα στο χέρι
-με 16 ή 24 πόντους σε κάθε γύρο
Στην τρέχουσα έκδοση παίζετε ενάντια στον υπολογιστή. Η "Ξερή++" διαθέτει μια από τις καλύτερες μηχανές Τεχνητής Νοημοσύνης. Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε το πρόγραμμα να παίζει όπως θα έπαιζε ένας κανονικός άνθρωπος. Επιπλέον, όμως μπορείτε να επιλέξετε τον βαθμό δυσκολίας.
Η διαφορά στα διάφορα επίπεδα δυσκολίας δεν έχει να κάνει με τον τρόπο παιξίματος (πχ δεν σε αφήνει εσκεμμένα να νικήσεις, ούτε κλέβει στα χαρτιά) αλλά μόνο με το πόσα χαρτιά θυμάται από αυτά που πέρασαν. Έτσι, στο μέγιστο επίπεδο ο υπολογιστής θα θυμάται όλα τα χαρτιά που πέρασαν, οπότε δεν θα κάνει ποτέ λάθος, ενώ όσο μικραίνει το επίπεδο αυξάνονται και τα ενδεχόμενα λάθη που μπορεί να κάνει.
Για τους πιό αναλυτικούς χρήστες, το πρόγραμμα προσφέρει πλήρη στατιστικά στοιχεία για τις παρτίδες και τους γύρους που παίξατε αλλά ακόμη και γραφικές παραστάσεις!


  Ξερή++ - στιγμιότυπο οθόνης   Ξερή++ - στιγμιότυπο οθόνης   Ξερή++ - στιγμιότυπο οθόνης   Ξερή++ - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones