Παίξε αριθμητική

Το "Παίξε Αριθμητική" είναι ένα διασκεδαστικό παιχνίδι αριθμητικής για να διασκεδάσετε, να εξασκήσετε τις απλές μαθηματικές σας γνώσεις σε πολύ απλές πράξεις, αλλά και να συγκρίνετε τις γνώσεις σας με φίλους σας, την οικογένεια σας ή και άγνωστους παίκτες από όλο τον κόσμο
Μπορείτε να παίξετε Πρόσθεση, Αφαίρεση, Πολλαπλασιασμό, Διαίρεση και Εκθέτες (με θετικούς και αρνητικούς ακέραιους αριθμούς) καθώς επίσης και Πρόσθεση μεταξύ δεκαδικών αριθμών, Αφαίρεση μεταξύ δεκαδικών, Πολλαπλασιασμό ακέραιου με δεκαδικό και Πολλαπλασιασμό δεκαδικού με άλλο δεκαδικό αριθμό.

Ένα παιχνίδι για μεγάλους αλλά και για τα μικρά σας παιδιά που μπορούν διασκεδάζοντας να κάνουν μία επανάληψη στην απλή αριθμητική ακονίζοντας το μυαλό τους...
Συνδεθείτε με το Google+ λογαριασμό σας και καταταγείτε σε παγκόσμια βαθμολογία και συγκρίνετε το σκορ σας με παίκτες από όλο τον κόσμο!
Κάθε φορά που απαντάτε σωστά σε κάποια ερώτηση/άσκηση παίρνετε πόντους οι οποίοι προστίθενται στην παγκόσμια βαθμολογία σας. Η παγκόσμια βαθμολογίας σας δεν χάνεται ακόμα και αν απεγκαταστήσετε/ξανα-εγκαταστήσετε την εφαρμογή στο κινητό σας ή και σε άλλη συσκευή σας (π.χ. άλλο κινητό, tablet κτλ)

Υπάρχουν τρία (3) επίπεδα δυσκολίας (εύκολο/μέτριο/δύσκολο) και πρέπει κάθε ερώτηση να την απαντήσετε σε 15 δευτερόλεπτα. Όσο πιο γρήγορα απαντήσετε τόσο πιο πολλούς πόντους παίρνετε. Σε κάθε σωστή απάντηση, το εύκολο επίπεδο σας δίνει 1 πόντο για κάθε εναπομείνων δευτερόλεπτο, το μέτριο επίπεδο 2 πόντους και το δύσκολο επίπεδο 3 πόντους για κάθε δευτερόλεπτο που μένει..

Όσο πιο πολύ παίζετε τόσο αυξάνεται το σκόρ σας και ανεβαίνετε στη βαθμολογία!

Επίσης καθώς παίζετε ξεκλειδώνετε διάφορα επιτεύγματα τα οποία μπορείτε να τα δείτε online κερδίζοντας τα ανάλογα βραβεία (badges)

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones