14000+ Αστεία Ανέκδοτα (Asteia Anekdota)


http://www.greekapps.info/2017/10/14000-anekdota.html#greekapps
Η εφαρμογή διαθέτει την μεγαλύτερη συλλογή με πάνω από 14000 Ελληνικά ανέκδοτα
Δεν είναι ανάγκη να είστε συνδεδεμένος με το δίκτυο για να τα διαβάσετε ολα αυτά τα τοπ ανέκδοτα. Βαθμολογήστε, σχολιάστε και στείλτε το δικό σας Ελληνικό ανέκδοτο!

Βασικές λειτουργίες της εφαρμογής:

- Τα ανέκδοτα (στα Ελληνικά) ταξινομούνται σε διάφορες κατηγορίες, ώστε η εφαρμογή να είναι πραγματικά εύκολη στη χρήση: αστεία για παιδιά, φίλους, οικογένεια, ζευγάρια, ξανθές, αστεία ζώων και πολλά άλλα είδη ανέκδοτων.

- Βαθμολογήστε τα ανέκδοτα, βάλτε το σχόλιό σας αλλά και στείλτε το δικό σας ανέκδοτο!

- Αν βρείτε ένα αστείο που πραγματικά σας αρέσει, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το κουμπί διαμοίρασης για να το μοιραστείτε μέσω των αγαπημένων εφαρμογών άμεσων μηνυμάτων και κοινωνικής δικτύωσης. Επίσης, έχετε επίσης τη δυνατότητα να στείλετε αυτά τα αστεία μέσω SMS ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, για παράδειγμα. Με λίγα λόγια, μπορείτε να μοιραστείτε τα αστεία μέσω οποιουδήποτε προγράμματος ή εφαρμογής της επιλογής σας.

- Κάθε είδους αστεία. Είτε σας αρέσει ένας ή άλλος τύπος ανεκδότου ή αν απλά ψάχνετε για ένα σύντομο αστείο για να περάσετε καλά, θα τα βρείτε όλα εδώ.

- Μπορείτε να προσθέσετε σελιδοδείκτη ως "Αγαπημένα" στα ανέκδοτα της προτίμησής σας, ώστε να μπορείτε να έχετε ταχύτερη και ευκολότερη πρόσβαση σε αυτά αργότερα.

- Σχολιάστε τα ανέκδοτα

- Στείλτε το δικό σας! Δείτε τα ανέκδοτα που έστειλαν οι άλλοι χρήστες!

- Η εφαρμογή είναι 100% στα Ελληνικά. Όλα τα αστεία που εμφανίζονται είναι στην Ελληνική γλώσσα.

Όλα τα κουφά, με πόντιους, παιδικά, με ζώα, έξυπνα, με ξανθές κλπ

Μπορείτε να αποθηκεύσετε τα αγαπημένα σας και να τα δείτε αργότερα όλα μαζί.

Η εφαρμογή δεν χρησιμοποιεί δίκτυο για τα ανέκδοτα, επομένως μπορείτε να την απολαύσετε σε οποιοδήποτε μέρος - Online ή Offline!


Ανέκδοτα για παιδιά, Οικογενειακά, Με πολιτικούς, Έξυπνα αλλά και Πικάντικα – πάντα αστεία για ατελείωτες στιγμές πλάκας και χαβαλε.

Μπορείτε:
* να επιλέξτε κατηγορία ανέκδοτων
* να αναζητήσετε με βάση λέξεις ώστε να βρείτε κάποιο που δεν το θυμάστε ακριβώς
* να σώσετε τα αγαπημένα σας και να τα βρείτε απλά και γρήγορα αργότερα ανά πάσα στιγμή
* να μοιραστείτε (share) όποιο σας αρέσει με λίγα taps. Κάντε share μέσω e-mail, SMS, Facebook και πολλά άλλα.

Παιδικά ανέκδοτα, Τοτός, μικρή Ελενίτσα, Τσακ Νόρις, Μπόμπος και όλες τις φευγάτες φιγούρες των παιδικών, εφηβικών αλλά και των μετέπειτα χρόνων μας…

Top ανέκδοτα, Πικάντικα και ερωτικά (ακόμη και πρόστυχα ανέκδοτα).

τα πιο ωραία Ελληνικά ανέκδοτα, τα πιο αστεία Ελληνικά ανέκδοτα, τα πιο κουφά ανέκδοτα σε μια εφαρμογή, δωρεάν και χωρίς να χρειάζεται να είστε στο δίκτυο!

Η εφαρμογή περιλαμβάνει πάνω απο 14,000 Ελληνικά Ανέκδοτα με πόντιους, ξανθές, πρόστυχα, πικάντικα αστεία, γέλιο, anekdota koufa offline τσακ νόρις, plaka gelio, xanthies, xanthes, totos anekdota, anekdota totos, ανέκδοτα τοπ  14,000+ Αστεία Ανέκδοτα (Asteia Anekdota) - στιγμιότυπο οθόνης   14,000+ Αστεία Ανέκδοτα (Asteia Anekdota) - στιγμιότυπο οθόνης   14,000+ Αστεία Ανέκδοτα (Asteia Anekdota) - στιγμιότυπο οθόνης


               
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones