AXA Drive 2 - Οδηγήστε. Μάθετε. Βελτιωθείτε.

http://www.greekapps.info/2017/11/axa-drive-gr.html#greekapps
Το AXA Drive σάς παρέχει πραγματικά στοιχεία και εξατομικευμένες συμβουλές που σας βοηθούν να γίνετε ασφαλέστεροι οδηγοί

ΟΔΗΓΗΣΤΕ – Μπείτε στο αυτοκίνητο και ξεκινήστε! (Μην ξεχάσετε να βάλετε ζώνη.) Το AXA Drive δεν είναι GPS. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε το δικό σας GPS ενώ η εφαρμογή συνεχίζει να λειτουργεί στο παρασκήνιο χωρίς να παρεμβάλλεται στη διαδρομή σας. Πήγατε από το σημείο Α στο σημείο Β; Διακόψτε τη διαδρομή στην εφαρμογή και ελέγξτε την Αξιολόγηση Διαδρομής σας. Μάθετε τις ικανότητές σας στην ασφαλή οδήγηση. Το σκορ που παράγεται από την οδήγησή σας βασίζεται σε πολλά στοιχεία, όπως την επιτάχυνση, το φρενάρισμα, τις στροφές και τον ρυθμό οδήγησης.

ΜΑΘΕΤΕ - Ανεξάρτητα από το σκορ σας, το AXA Drive σάς στέλνει μια εξατομικευμένη συμβουλή ασφαλούς οδήγησης για να σας βοηθήσει να γίνετε ασφαλέστεροι οδηγοί! Πώς μπορούν οι συμβουλές να είναι εξατομικευμένες; Λαμβάνουμε υπόψη το σκορ σας, το είδος των δρόμων στους οποίους οδηγήσατε, τον καιρό που αντιμετωπίσατε, το πόση ώρα οδηγήσατε, καθώς και εάν οδηγούσατε κατά τη διάρκεια της ημέρας ή και της νύχτας. Σκοπός μας είναι να γίνετε ασφαλέστεροι οδηγοί!

ΒΕΛΤΙΩΘΕΙΤΕ - Όταν γνωρίζετε τι να βελτιώσετε και πώς να το βελτιώσετε, μένει να κάνετε μόνο ένα πράγμα. Να βελτιωθείτε! Με μια αναλυτική οθόνη μπορείτε να κατανοήσετε εις βάθος την οδική συμπεριφορά σας και να προκαλέσετε τον εαυτό σας να αποκτήσει ακόμη καλύτερο σκορ.

Με το AXA Drive είναι πια καιρός να αποδείξετε σε όλους ότι ΕΣΕΙΣ είστε ο ασφαλέστερος οδηγός

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones