LivArt Art Alive Starry Night Van Gogh Mona Lisa

http://www.greekapps.info/2017/12/livart-mona-lisa-alive.html#greekapps
Μπες μέσα στο μουσείο. Δες τους πίνακες και κάνε κλικ πάνω τους
#

Κάθε χαρακτήρας ή τοπίο αρχίζει να κινείται, να μιλάει, να αποκτά ενέργεια. «Η Κραυγή», «τo Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι», «η Έναστρη Νύχτα» και πολλοί διάσημοι πίνακες επιστρέφουν στη ζωή και μας αποκαλύπτουν την ιστορία τους
Η νέα διάσταση στους κλασσικούς πίνακες, η κίνηση, μπορεί να φέρει την επανάσταση στην τέχνη!

Η επεξεργασία με ειδικά - επαγγελματικά προγράμματα κινουμένων σχεδίων και σχεδιασμού εικόνας, καθιστούν την «Μόνα Λίζα» πιο ζωντανή από ποτέ!

Η Mona Lisa εδώ και δεκαετίες έχει γοητεύσει καλλιτέχνες επιστήμονες και απλούς πολίτες . Εμείς, όμως, αποφασίσαμε να ενισχύσουμε τη γοητεία της, δημιουργώντας το livart, μια εφαρμογή που επιτρέπει σε γνωστά έργα τέχνης να ζωντανέψουν, αποκτώντας κίνηση και λέγοντας μας την ιστορία τους διαφορετικά. Μεταξύ των αριστουργημάτων θα αναγνωρίσετε δημιουργίες του Da Vinci, του Van Gogh και του Veermer.

Όσον αφορά την πλοήγηση στην εφαρμογή, μπορείτε να αξιοποιήσετε τις οθόνες αφής των κινητών τηλεφώνων και των ταμπλετ, χωρίς καμία δυσκολία.

Γι'αυτόν ακριβώς τον λόγο, το LivArt είναι μια εφαρμογή προσβάσιμη σε όλες τις ηλικίες, καθώς πιστεύουμε στη δια βίου μάθηση. Ακόμη, διατίθεται δωρεάν, καθώς η τέχνη κι η μόρφωση δεν είναι πλέον προνόμιο των λίγων, αλλά δικαίωμα όλων.

Τέλος, εκτός από ατομική χρήση, το LivArt προσφέρει στον εκπαιδευτικό τη δυνατότητα οργάνωσης ενός σύγχρονου, πολυμεσικού και μαθητοκεντρικού τρόπου διδασκαλίας, που θα προικίσει τον μαθητή με τεχνικές δεξιότητες που σχετίζονται με τη χρήση της τεχνολογίας, αλλά και με αισθητική καλλιέργεια.

Μερικοί από τους πίνακες: Ο παλιός Πύργος στα χωράφια (The Old Tower in the Fields) Βίνσεντ βαν Γκογκ

Τα σκαλοπάτια της Ζωής Κάσπαρ Ντάβιντ Φρίντριχ
Η Κραυγή Έντβαρτ Μουνκ
Μόνα Λίζα Λεονάρντο ντα Βίντσι
Ο Κοιμώμενος Τσιγγάνος Χένρι Ρουσσώ
Η Γαλατού (Η κοπέλα με το Γάλα) Γιοχάνες Βερμέερ
To Κορίτσι με το Μαργαριταρένιο Σκουλαρίκι Γιοχάνες Βερμέερ
Έναστρη νύχτα Βίνσεντ βαν Γκογκ
Η Γέννεση Του Αδάμ Μικελάντζελο ντι Λοντοβίκο Μπουοναρότι Σιμόνι (Μιχαήλ Άγγελος)
Η Γέννηση της Αφροδίτης Σάντρο Μποτιτσέλι
Η μητέρα του Γουίστλερ Τζέιμς ΜακΝίλ Γουίστλερ
Πορτρέτο Νεαρής Γυναίκας Γιοχάνες Βερμέερ






  LivArt - ένα διαδραστικό μουσείο Mona Lisa Alive - στιγμιότυπο οθόνης   LivArt - ένα διαδραστικό μουσείο Mona Lisa Alive - στιγμιότυπο οθόνης   LivArt - ένα διαδραστικό μουσείο Mona Lisa Alive - στιγμιότυπο οθόνης   LivArt - ένα διαδραστικό μουσείο Mona Lisa Alive - στιγμιότυπο οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones