IKEA Greece

Τώρα οι αγορές στα καταστήματα ΙΚΕΑ γίνονται πιο εύκολες από ποτέ με
# #

την εφαρμογή IKEA Greece App.

Η εφαρμογή IKEA Greece σας διευκολύνει με τη μοναδική λειτουργία scanning των barcode των προϊόντων. Έτσι, μπορείτε εύκολα και γρήγορα να δημιουργήσετε μία Λίστα Αγορών με τα αγαπημένα σας προϊόντα.

Βρείτε αυτό που σας αρέσει στο κατάστημα, σκανάρετε το barcode του προϊόντος και ενημερωθείτε απευθείας τόσο για τη διαθεσιμότητά του όσο και για το σημείο από όπου μπορείτε να το συλλέξετε.

Κερδίστε χρόνο που μπορείτε να διαθέσετε σε άλλες δραστηριότητες, σχεδιάζοντας τη Λίστα Αγορών σας από το σπίτι μέσω της νέας εφαρμογής της IKEA Greece.

Το IKEA Store App σας βοηθάει:

• να βρείτε το πλησιέστερο κατάστημα της ΙΚΕΑ Greece και να ανακαλύψετε τις τρέχουσες προσφορές.
• να εξερευνήσετε τον πλήρη κατάλογο της IKEA Greece και να μάθετε πληροφορίες σχετικές με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων όπως διαστάσεις, υλικά κτλ.
• να ενημερωθείτε σχετικά με την τοποθεσία των καταστημάτων της ΙΚΕΑ Greece, τις ώρες λειτουργίας και τα εστιατόριά μας.
• να κατεβάσετε τις οδηγίες συναρμολόγησης για το προϊόν που σας ενδιαφέρει.

Μέσω της εφαρμογής IKEA Store App μπορείτε να συνδεθείτε στον IKEA FAMILY λογαριασμό σας και να αποκτήσετε πρόσβαση στην πιο πρόσφατη Λίστα Αγορών σας, στο ιστορικό συναλλαγών σας, στη ψηφιακή κάρτα μέλους σας και σε όλα τα οφέλη που δικαιούστε ως μέλος της οικογένειας ΙΚΕΑ Family

Εικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνηςΕικόνα στιγμιότυπου οθόνης
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones