Προστιμο Αυθαιρετο

Με την εφαρμογή: Προστιμο Αυθαιρετο (prostimo authereto, πρόστιμο αυθαιρέτου) μπορεί κάποιος να υπολογίσει το πρόστιμο
(prostimo προστιμο) που θα χρειαστεί να καταβάλει προκειμένου να τακτοποιήσει κάποιο αυθαίρετο (authereto αυθαιρετο). Μπορεί επίσης να δει ποιο είναι το παράβολο (paravolo, parabolo) για την κάθε τακτοποίηση καθώς επίσης και τις δόσεις ή τις εκπτώσεις κάθε τακτοποίησης αυθαιρέτου (taktopoiisi autheretou, τακτοποιηση αυθαιρετο).
Η Πρόστιμο Αυθαιρέτου (prostimo authereto, προστιμο) απευθύνεται τόσο σε μηχανικούς όσο και σε απλούς πολίτες που θέλουν να έχουν μια εικόνα για το τι πρέπει να πληρώσουν για το αυθαίρετό τους. (αυθαίρετο).
Η Προστιμο Αυθαιρετο (Πρόστιμο Αυθαιρέτου) έχει γίνει προσπάθεια να είναι το δυνατόν απλούστερη και υπάρχουν πολλές επεξηγηματικές σημειώσεις έτσι ώστε να μπορεί απλά και γρήγορα να τη χρησιμοποιήσει ο οποιοσδήποτε.\
Οι υπολογισμοί γίνονται σύμφωνα με το νέο νόμο περί αυθαιρέτων (autaireto) δηλαδή το ν.4178/13 ο οποίος αντικατέστησε στην ουσία τον ν.4014/11.

Προστιμο Αυθαιρετο - screenshotΠροστιμο Αυθαιρετο - screenshotΠροστιμο Αυθαιρετο - screenshotΠροστιμο Αυθαιρετο - screenshot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones