Αμοιβη Αυθαιρετο

Με την εφαρμογή: ΑΜΟΙΒΗ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟ αμοιβή αυθαίρετο) μπορεί κάποιος να υπολογίσει τις κρατήσεις της συμφωνηθείσας
αμοιβής για την τακτοποίηση αυθαίρετου. (αυθαίρετο)

Μπορεί επίσης να υπολογίσει τη νόμιμη αμοιβή (nomimi amoivi) όπως αυτή καθορίζεται από τη σχετική νομοθεσία.
Οι αμοιβές των μηχανικών (amoives mixanikwn) είναι πλέον υπό καθεστώς ελεύθερης διαπραγμάτευσης. Αυτό σημαίνει ότι για οποιαδήποτε εργασία θα εκτελέσει κάποιος μηχανικός (mhchanikos) ο πελάτης μπορεί να συμφωνήσει ελεύθερα την αμοιβή που θα πληρώσει (παλαιότερα υπήρχαν θεσπισμένες κατώτατες αμοιβές για οποιαδήποτε εργασία μηχανικού).
Ωστόσο από την αμοιβή του ο μηχανικός υποχρεούται, βάσει της εργασίας που θα εκτελέσει, να αποδώσει κάποια χρήματα σε διάφορους φορείς (ΤΕΕ, ΤΣΜΕΔΕ, ΧΑΡΤΟΣΗΜΑ κλπ). Είναι λοιπόν χρήσιμο να δει κάποιος πόσες είναι αυτές οι κρατήσεις προκειμένου να αποκτήσει μια εικόνα για το που πρέπει να κινηθεί η διαπραγμάτευση της αμοιβής και να μην κινείται αυτή σε παράλογα επίπεδα.
Εκτός από τις κρατήσεις μπορεί κάποιος να υπολογίσει και τη νόμιμη αμοιβή για την τακτοποίηση του αυθαίρετου. Η νόμιμη αμοιβή είναι η αμοιβή που προτείνει το κράτος ως "δίκαια" για κάποια εργασία που θα εκτελέσει ο μηχανικός.
Η 'αμοιβή αυθαίρετο'  (AMOIVI AUTHERETO AMOIBI AUTAIRETO αμοιβή αυθαίρετο) είναι χρήσιμη και σε μηχανικούς που θέλουν να προτείνουν αμοιβή που θα αφορά τακτοποίηση αυθαίρετου κτίσματος.

Αμοιβη Αυθαιρετο - screenshotΑμοιβη Αυθαιρετο - screenshotΑμοιβη Αυθαιρετο - screenshot

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones