Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός

Οι διάσημες εφαρμογές πρώτων βοηθειών των Αμερικανικού και Βρετανικού Ερυθρού Σταυρού, τώρα και σε ελληνική έκδοση! Η επίσημη Εφαρμογή Πρώτων Βοηθειών και Αντιμετώπισης Εκτάκτων Καταστάσεων του Τομέα Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, σου παρέχει άμεσα οπτικοακουστικές οδηγίες ώστε να διαχειριστείς με ασφάλεια και αποτελεσματικά τα πιο κοινά έκτακτα περιστατικά, ακολουθώντας τις διεθνείς κατευθυντήριες οδηγίες πρώτων βοηθειών και
αναζωογόνησης της IFRC. • Απλές οδηγίες βήμα προς βήμα σας καθοδηγούν μέσα από καθημερινά σενάρια πρώτων βοηθειών.

• Πλήρως συμβατή εφαρμογή με τον Ευρωπαϊκό Αριθμό Έκτακτης Ανάγκης 112, αλλά και με τους 3ψήφιους αριθμούς της Ελληνικής Αστυνομίας, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, του Εθνικού Κέντρου Άμεσης Βοήθειας (ΕΚΑΒ) και του Λιμενικού Σώματος ώστε να μπορείτε να καλέσετε από την εφαρμογή ανά πάσα στιγμή.
• Βίντεο και κινούμενα σχέδια κάνουν τη μάθηση πρώτων βοηθειών διασκεδαστική και εύκολη.
• Συμβουλές ασφαλείας για τα πάντα, από την προστασία σε περίπτωση εκδήλωσης ακραίων καιρικών φαινομένων έως τις άμεσες ενέργειες σε περίπτωση τροχαίου ατυχήματος ή σεισμό, σας βοηθούν να προετοιμαστείτε αποτελεσματικά.
• Προεγκατεστημένο περιεχόμενο στη συσκευή σας. που σημαίνει ότι μπορείτε να έχετε άμεση πρόσβαση σε όλες τις πληροφορίες για την ασφάλειά σας, ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς λήψη ή σύνδεση στο Internet.
• Διαδραστικά κουίζ σας επιτρέπουν να δοκιμάσετε τις γνώσεις σας και να κερδίσετε κονκάρδες που μπορείτε να μοιραστείτε με τους φίλους σας.
-


Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - screenshotΕλληνικός Ερυθρός Σταυρός - screenshotΕλληνικός Ερυθρός Σταυρός - screenshotΕλληνικός Ερυθρός Σταυρός - screenshotΕλληνικός Ερυθρός Σταυρός - screenshot  Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός - στιγμιότυπο οθόνης iPhone Screenshot 1
-


https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cube.gdpc.grc

https://itunes.apple.com/gr/app/ellenikos-erythros-stauros/id981555166?mt=8 

http://m.1mobile.com/com.cube.gdpc.grc.html
             
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones