Ελληνικά Καταφύγια

Ήρθε η ώρα και εσείς να αρχίσετε τις εξορμήσεις με την βοήθεια της εφαρμογής ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΚΑΤΑΦΥΓΙΑ! Μια εφαρμογή που τα έχει σκεφτεί όλα για εσάς, παρουσιάζοντας τα ελληνικά καταφύγια των βουνών της Ελλάδος .
Με συγκεντρωμένα τα βουνά της Ελλάδος στα χέρια σας, μπορείτε να επιλέξετε τον επόμενο προορισμό σας. Το καταφύγιο που αναζητάτε για να ξεκουραστείτε ή ακόμα και να μείνετε αν χρειαστεί? Είναι πλέον γνωστό και όχι μόνο να το δείτε αλλά και να το επιλέξετε για περισσότερες σχετικές πληροφορίες.

Ερωτήσεις όπως : Πού βρίσκεται, πώς θα πάω, πρέπει να χρησιμοποιήσω χάρτη? Είναι πλέον παρελθόν με το πάτημα ενός κουμπιού, διότι με το “Δείτε στον Χάρτη” εμφανίζεται που βρίσκεται το συγκεκριμένο καταφύγιο που έχουμε επιλέξει στον χάρτη, αλλά και οδηγίες για το πώς να πάμε εκεί.


  Ελληνικά Καταφύγια - στιγμιότυπο οθόνης   Ελληνικά Καταφύγια - στιγμιότυπο οθόνης   Ελληνικά Καταφύγια - στιγμιότυπο οθόνης   Ελληνικά Καταφύγια - στιγμιότυπο οθόνηςhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.greekrefugees.john.greekrefugees
             
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones