στη Xώρα της Λογικής kids free

Βοήθησε τον Τζακ και την Αλίκη να βρουν τους θησαυρούς στη Χώρα της Λογικής! Σε κάθε μία από τις πέντε τοποθεσίες σας περιμένουν ενδιαφέροντες γρίφοι.
Η συγγραφέας του παιχνιδιού είναι παιδοψυχολόγος, που ειδικεύεται στην προσχολική εκπαίδευση.
Αυτό το εκπαιδευτικό παιχνίδι περιλαμβάνει περισσότερες από 20 διαφορετικές δοκιμασίες:
- μάντεψε πώς φαίνεται ένα σχήμα από πάνω ή από κάτω
- βρες δύο κομμάτια που φτιάχνουν μαζί ένα τετράγωνο
- συνέχισε μία ακολουθία σχημάτων
- μάντεψε ποια ομάδα πλευρών φτιάχνει έναν κύβο
- sudoku με σχήματα
- αποφάσισε από πόσα κελιά αποτελείται ένα σχήμα
- βρες το σχήμα που δεν ταιριάζει
- βρες παρόμοια σχήματα και άλλα

Οι δοκιμασίες στοχεύουν στην ανάπτυξη του λογικού συλλογισμού, της μαθηματικής ικανότητας, της χωρικής νοημοσύνης, καθώς και της μνήμης και της προσοχής στα παιδιά (αγόρια και κορίτσια) 6, 7 ή 8 ετών. Πολλές από τις δοκιμασίες θυμίζουν υλικό για την εξάσκηση του ΔΝ, βελτιωμένο, όμως, ως προς την ηλικία-στόχο. Το παιδί σας θα το συνεπάρουν τα πολύχρωμα γραφικά, η ποικιλία των εργασιών και το αίσθημα της προόδου, καθώς θα λύνεται κάθε εργασία. Συστήνουμε το παιχνίδι και στους δύο γονείς (μαμάδες και μπαμπάδες) και στους επαγγελματίες εκπαιδευτικούς. Οι δάσκαλοι μπορούν να χρησιμοποιούν την εφαρμογή σαν πρόσθετο διδακτικό υλικό για τα μαθηματικά στην τάξη, στην πρώτη ή δεύτερη τάξη του δημοτικού ή όμοια. Τα παιχνίδια μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιηθούν στην προετοιμασία για το σχολείο στο νηπιαγωγείο (5-6 ετών).
Για να επιτύχει στο σχολείο, το παιδί πρέπει να μπορεί να αποκτά νέες δεξιότητες και να μαθαίνει καινούριες πληροφορίες γρήγορα. Αυτό μπορεί να επιτευχθεί μόνο αν οι βασικές γνωστικές διεργασίες (συλλογισμός, προσοχή, μνήμη, χωρική νοημοσύνη) είναι αρκετά εξασκημένες.Οι σύγχρονες ηλεκτρονικές συσκευές είναι ένα εξαιρετικό μέσο για εκπαιδευτικές εφαρμογές και διαδραστικά βιβλία που μπορούν να εξασκήσουν αποτελεσματικά τις δεξιότητες σε μικρή ηλικία.

-


  στη Xώρα της Λογικής kids free - στιγμιότυπο οθόνης   στη Xώρα της Λογικής kids free - στιγμιότυπο οθόνης   στη Xώρα της Λογικής kids free - στιγμιότυπο οθόνης   στη Xώρα της Λογικής kids free - στιγμιότυπο οθόνης   στη Xώρα της Λογικής kids free - στιγμιότυπο οθόνης   στη Xώρα της Λογικής kids free - στιγμιότυπο οθόνης   στη Xώρα της Λογικής kids free - στιγμιότυπο οθόνης   στη Xώρα της Λογικής kids free - στιγμιότυπο οθόνης
-

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hedgehogacademy.shapesfree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones