Παντομίμα για Παιδιά

Παίξε παντομίμα με τους φίλους σου ΠΑΙΔΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ! Απλά σκέψου πως να τα περιγράψεις!  Τρόπος παιχνιδιού:
 Αρχικά οι παίχτες χωρίζονται σε δύο ομάδες: ομάδα Α και ομάδα Β.
Η ομάδα Α ξεκινάει πρώτη, οπότε η ομάδα Β επιλέγει μια από τις δυο επιλογές και την αναθέτει σε έναν παίκτη της αντίπαλης ομάδας (ο μίμος).
Ο μίμος πρέπει να περιγράψει στους συμπαίκτες του χωρίς λόγια αλλά με κινήσεις τον τίτλο σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα το οποίο ορίζεται στην επιλογή Ρυθμίσεις.
Ο μίμος δεν μπορεί να δείχνει αντικείμενα που υπάρχουν στο χώρο.
Επιτρέπεται μόνο να δείξει με τα δάχτυλά του στην αρχή από πόσες λέξεις αποτελείται η φράση και αν κάποια από αυτές είναι άρθρο (υποδεικνύεται με «γροθιά»)
Καλή διασκέδαση
Εφαρμογή για μαθητές, σχολείο, δημοτικό. Ιδανική για πάρτι ή όταν είμαστε με καλή παρέα φίλων Το γνωστό παιχνίδι "Παντομίμα", διαθέσιμο για συσκευές android.
Η εφαρμογή περιέχει 4 διαφορετικές κατηγορίες παντομίμας ώστε να παίξετε με την παρέα σας (ταινίες,τραγούδια,επαγγέλματα,εκφράσεις). Περισσότερα από 1500 τραγούδια, περισσότερες από 1000 ταινίες, 500 διαφορετικά επαγγέλματα και 600 διαφορετικές εκφράσεις


http://m.1mobile.com/gr.padomima.html  border=

  Παντομίμα για Παιδιά - στιγμιότυπο οθόνης   Παντομίμα για Παιδιά - στιγμιότυπο οθόνης   Παντομίμα για Παιδιά - στιγμιότυπο οθόνης   Παντομίμα για Παιδιά - στιγμιότυπο οθόνης