Μπιρίμπα Σκορ (Σημειωματάριο)

Η Μπιρίμπα (Mpirimpa ή Biriba) έχει γίνει πολύ δημοφιλής τα τελευταία
#

χρόνια στην Ελλάδα και Κύπρο.

Είναι από τις πιο σύνθετες παραλλαγές του Ραμί, ειδικά στη βαθμολόγηση και αυτό κάνει τη Μπιρίμπα ιδιαίτερα αγαπητή σε
παίκτες κάθε φίλου και ηλικίας. Είναι δύσκολο να βρεθεί από που κατάγεται η μπιρίμπα. Πολλοί υποστηρίζουν ότι η μπιρίμπα προέρχεται από τα ιταλικά παιχνίδια biribara ή biribisso.

Αυτό το πρόγραμμα δημιουργήθηκε για να σας βοηθήσει να κρατήσετε το σκορ-βαθμολογία των πόντων σας όταν παίζεται το αγαπημένο σας παιχνίδι γρήγορα και απλά χωρίς να χρειάζεται να υπολογίσετε κάτι εσείς! Με λίγα λόγια είναι ένα αυτοματοποιημένο σημειωματάριο Μπιριμπας .

Γράψτε το όνομα της κάθε ομάδας και το τελικό σκορ και ξεκινήστε το παιχνίδι, τόσο απλά!

Στο τέλος του κάθε γύρου συμπληρώστε τους πόντους της κάθε ομάδας και το πρόγραμμα θα υπολογίζει το σκορ και θα κρατεί το συνολικό σκορ για εσάς, καθώς θα υπολογίζει πόσοι πόντοι απομένουν σε κάθε ομάδα για να φτάσει το τελικό σκορ.

Όταν κάποια ομάδα ξεπεράσει το τελικό σκορ το πρόγραμμα θα εμφανίσει τον νικητή σε ξεχωριστό παράθυρο καθώς και τους γύρους που έχετε παίξει και τον χρόνο που χρειαστήκατε!
Μπορείτε να επανεκκινήσετε το παιχνίδι οποιαδήποτε στιγμή θέλετε από το μενού .
Ακόμη μπορείτε να μοιραστείτε το παιχνίδι σας (σε μορφή εικόνας screenshot) στο τέλος του παιχνιδιού ή κατά την διάρκεια από το μενού.
Υποστηρίζει όλα τα κινητά και tablets από την έκδοση 2.2 και πάνω.

Μπιρίμπα Σκορ(Σημειωματάριο) - screenshot


Μπιρίμπα Σκορ(Σημειωματάριο) - screenshotΜπιρίμπα Σκορ(Σημειωματάριο) - screenshotΜπιρίμπα Σκορ(Σημειωματάριο) - screenshotΜπιρίμπα Σκορ(Σημειωματάριο) - screenshot

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones