Santorini Experience GR

Ένας πλήρης και εύχρηστος οδηγός της Σαντορίνης με επώνυμους συντάκτες, πρωτότυπα κείμενα και φωτογραφίες και την υπογραφή της ομάδας experience greece

Μια αξιόπιστη, φιλική και λειτουργική εφαρμογή για να γνωρίσετε το διάσημο ηφαιστειογενές νησί των Κυκλάδων μαζί με όλα τα μυστικά του.
Η μοναδική με δυνατότητα εντοπισμού όλων των σημείων ενδιαφέροντος στην περιοχή όπου βρίσκεστε (λειτουργία NEAR YOU για αξιοθέατα, παραλίες, μουσεία-αρχαιολογικούς χώρους, εστιατόρια, ξενοδοχεία, καφέ, μπαρ, κλαμπ, καταστήματα κ.α.).  Η εφαρμογή είναι σχεδιασμένη για να λειτουργεί OFFLINE, ώστε να μην χρεώνεστε για το «κατέβασμα» δεδομένων από το δίκτυο κινητής τηλεφωνίας. Ενημερωμένη και αναλυτική, περιλαμβάνει κείμενα και χρηστικές πληροφορίες (σε περισσότερες από 50.000 λέξεις) για να ανακαλύψετε την αληθινή Σαντορίνη.  Δεκάδες σημεία που αξίζει να δείτε από κοντά και περισσότερες από 700 επιλεγμένες προτάσεις για διαμονή, φαγητό, διασκέδαση, αγορές. Όλα τα σημεία ενδιαφέροντος (αξιοθέατα, παραλίες, φαγητό, διαμονή, διασκέδαση, αγορές) είναι τοποθετημένα με χρωματικό κώδικα επάνω στο χάρτη του νησιού. Ενσωματωμένη λειτουργία Search για γρήγορη αναζήτηση στα περιεχόμενα της εφαρμογής. Λειτουργία Favourites για να διαλέγετε τα δικά σας ενδιαφέροντα σημεία στη Σαντορίνη. Άμεση σύνδεση με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter) και δυνατότητα μοιράσματος και αποστολής του περιεχομένου μέσω e-mail. Το πλούσιο φωτογραφικό υλικό και τα video που δημιουργήθηκαν ειδικά για την εφαρμογή, αποτυπώνουν με τον καλύτερο τρόπο την μαγευτική εικόνα της Σαντορίνης.


Santorini Experience GR - screenshotSantorini Experience GR - screenshotSantorini Experience GR - screenshot

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google play


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones