xenofone

Η Xenofone είναι  Ελληνική κυνηγετική εφαρμογή για έξυπνες συσκευές.
Παρέχει γεωγραφικές αλλά και άλλες χρήσιμες πληροφορίες στον Έλληνα κυνηγό, όπου και να βρίσκεται.
Η βασική λειτουργία που καλύπτει είναι η άμεση ψηφιακή χαρτογραφική πληροφόρηση για τις διάφορες ζώνες και τα χαρακτηριστικά τους. Είναι δηλαδή πλέον πολύ εύκολο να ενημερωθείτε για απαγορεύσεις, καταφύγια αλλά και ζώνες εκπαίδευσης, διάβασης κλπ.

Η χρήση νέων τεχνολογιών επιτρέπει την άμεση πρόσβαση σε αλλαγές αλλά και ενημερώσεις που μπορεί να γίνουν ακόμα και μεσούσης της κυνηγητικής περιόδου. Επίσης προσφέρει πληροφόρηση σε χρήσιμες πληροφορίες σε σχέση με την εκάστοτε θέση του κυνηγού, όπως θηροφύλακες, κτηνιάτρους κλπ. Ελπίζουμε να γίνει απαραίτητος σύντροφος σας σε κάθε σας εξόρμηση.
(Παρατήρηση: Μέσα από την εφαρμογή υπάρχει δυνατότητα αγοράς της πλήρους έκδοσης. Η διάρκεια χρήσης της πλήρους έκδοσης του προϊόντος είναι 1 έτος (δηλαδή 12 ημερολογιακοί μήνες από την ημέρα αγοράς του))
Συγκεκριμένα, οι γεωγραφικές πληροφορίες που παρέχονται, ομαδοποιούνται σε 11 επίπεδα παρουσίασης (layers).
Όρια Δασαρχείων
Ζώνες Διάβασης
Εθνικά Πάρκα
Εθνικοί Δρυμοί
Καταφύγια Θηραμάτων
Ελεγχόμενες Κυνηγετικές Περιοχές
Εκτροφεία Θηραμάτων
Ζώνες Εκπαίδευσης Σκύλων
Απαγορεύσεις Ισχύος Ορισμένου Χρόνου
Αισθητικά Δάση
Διεθνείς Συνθήκες
κυνήγι, κυνηγός




xenofone - screenshotxenofone - screenshotxenofone - screenshotiPhone Screenshot 1iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 4

1 σχόλιο:

  1. Η εφαρμογή ΧΕΝΟΦΟΝΕ προφανώς είναι κλεμμένη από αντίστοιχους έντυπους χάρτες του e-fox.gr-Triantafyllakos και θα βρεθεούν οι κύριοι ενώπιον της δικαιοσύνης..υπομονή (βλέπε www.e-fox.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones