ecoGator – Βοηθός αγορών

Η εφαρμογή ecoGator βρίσκει και συγκρίνει τις πιο αποδοτικές ενεργειακά οικιακές, ηλεκτρικές συσκευές, στο σπίτι ή στο κατάστημα

Με την εφαρμογή ecoGator:
• Βρίσκετε τις πιο αποδοτικές ενεργειακά και με τις καλύτερες επιδόσεις οικιακές, ηλεκτρικές συσκευές, στις παρακάτω, για την ώρα, κατηγορίες:
o Φωτισμός, λευκές συσκευές και τηλεοράσεις.
• Σκανάρετε την ετικέτα ενεργειακής απόδοσης που υπάρχει πάνω στη συσκευή, στο κατάστημα και η εφαρμογή υπολογίζει για εσάς το κόστος της ηλεκτρικής ενέργειας και την ετήσια κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας.
• Επιλέγετε εύκολα με το σύστημα φωτεινού
σηματοδότη τις πιο αποδοτικές ενεργειακά συσκευές.
• Δημιουργείτε τη δική σας λίστα παρακολούθησης και προφίλ προσαρμοσμένο στις δικές σας αγοραστικές ανάγκες και συνήθειες.
• Συγκρίνετε τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας των συσκευών που σας ενδιαφέρουν.
• Λαμβάνετε συμβουλές εξοικονόμησης ενέργειας.
• Συμμετέχετε σε προκλήσεις μείωσης της κατανάλωσης της ηλεκτρικής ενέργειας.
• Ελέγχετε τις γνώσεις σας με ενδιαφέρον κουίζ.
• Λαμβάνετε νέα σχετικά με τις ενεργειακή επάρκεια και την τεχνολογία.
• Συμμετέχετε σε διαγωνισμούς και κερδίζετε βραβεία.
• Συλλέγετε πόντους και σταδιακά αναβαθμίζετε το προσωπικό σας επίπεδο στην εφαρμογή.
• Μοιράζεστε τις δραστηριότητές σας στα κοινωνικά δίκτυα που συμμετέχετε.
Περισσότερες πληροφορίες
Η εφαρμογή ecoGator έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να κάνετε το σπίτι σας πιο αποδοτικό ενεργειακά, μέρα με τη μέρα, χωρίς να ξοδέψετε πολλά χρήματα. Προσφέρει έναν απλό μετρητή κόστους για να μπορείτε να συγκρίνετε εύκολα διαφορετικά προϊόντα. Είναι η πρώτη εφαρμογή που μπορεί να «διαβάσει» και να επεξεργαστεί δεδομένα από την ευρωπαϊκή ενεργειακή ετικέτα χρησιμοποιώντας την κάμερα του κινητού.
Η εφαρμογή ecoGator παρουσιάζει τα πιο αποδοτικά ενεργειακά προϊόντα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στις κατηγορίες:
- Φωτισμός
- Λευκές συσκευές
- Τηλεοράσεις
Επιπλέον, η εφαρμογή σας βοηθάει να επιλέγετε ηλεκτρικές συσκευές που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας. Αν είστε σε ένα κατάστημα και νιώθετε ότι έχετε χαθεί από τις τόσες ενεργειακές ετικέτες , σκανάρετε με την εφαρμογή την ευρωπαϊκή ενεργειακή ετικέτα, ενημερωθείτε για την ενεργειακή απόδοση της συσκευής και φτιάξτε την προσωπική σας λίστα παρακολούθησης.
Με την εφαρμογή θα λαμβάνετε συμβουλές εξοικονόμησης ηλεκτρικής ενέργειας, θα μπορείτε να συμμετέχετε σε προκλήσεις και θα δοκιμάζετε όλες τις γνώσεις σας για την εξοικονόμηση ενέργειας. Οι επιλογές σας αφορούν κάθε δωμάτιο του σπιτιού και κάθε σχετική σας δραστηριότητα. Έχουμε χωρίσει τις συμβουλές μας σε 6 βασικές κατηγορίες:
- Διατροφή και μαγείρεμα
- Μπάνιο και χαλάρωση
- Ενημέρωση και διασκέδαση
- Φωτισμός και θέρμανση/ψύξη
- Πλύσιμο και καθαριότητα
- Εξωτερικοί χώροι
«Κατεβάστε» την εφαρμογή ecoGator σήμερα και ξεκινήστε να μειώνετε την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας άμεσα με ενδιαφέρουσες προκλήσεις, κουίζ και μαζέψτε πόντους που θα αναβαθμίσουν το επίπεδό σας στην εφαρμογή!

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones