Minoan Lines

Με μία ολοκληρωμένη και ιδιαίτερα εύχρηστη εφαρμογή για smartphones και tablets οι Μινωικές Γραμμές καλωσορίζουν το φετινό καλοκαίρι και μετατρέπουν το κάθε ταξίδι σας σε μία μοναδική εμπειρία.
Γνωρίστε μας καλύτερα κι ενημερωθείτε πρώτοι, εύκολα και γρήγορα, για όλες τις υπηρεσίες μας, το πρόγραμμα των δρομολογίων, τα νέα και τις τρέχουσες προσφορές μας.
Αποκτήστε δωρεάν πρόσβαση σε ταξιδιωτικούς οδηγούς για τους προορισμούς που εξυπηρετούν τα πλοία των Μινωικών Γραμμών, ενημερωθείτε για τις καιρικές συνθήκες, περιηγηθείτε στο πλούσιο φωτογραφικό υλικό, τα σημεία ενδιαφέροντος, και τους πλήρεις χάρτες. Μέσω της επιλογής “Trip Planner” μπορείτε να οργανώσετε τα ταξίδια σας βάσει του χρόνου και των προτιμήσεων σας αρκεί να επιλέξτε τα σημεία που σας ενδιαφέρουν και να τα αποθηκεύσετε στο ημερολόγιο του κάθε σας ταξιδιού

MINOAN WAVE Interactive - Η επικοινωνία μας εξελίσσεται
Η νέα εφαρμογή των Μινωικών Γραμμών αξιοποιεί τις δυνατότητες της τεχνολογίας «επαυξημένης πραγματικότητας» (augmented reality) προσφέροντας μια άκρως διαδραστική εμπειρία στους χρήστες της.
Μέσω της εφαρμογής, χρησιμοποιώντας την κάμερα της συσκευής σας μπορείτε να «σκανάρετε» τις σελίδες του Minoan Wave με τη σχετική ένδειξη [εικονίδιο AR] και να δείτε τα περιεχόμενα τους να «ζωντανεύουν» και να εμπλουτίζονται με βίντεο, φωτογραφίες και πρόσθετο υλικό.
Και μην ξεχνάτε: Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή ακόμη και χωρίς σύνδεση στο διαδίκτυο καθώς το περιεχόμενο της παραμένει διαθέσιμο και offline (online σύνδεση απαιτείται μόνο για ενημερώσεις με νέο περιεχόμενο ή χρήση των Google maps)

-


  Minoan Lines - στιγμιότυπο οθόνης   Minoan Lines - στιγμιότυπο οθόνης   Minoan Lines - στιγμιότυπο οθόνης iPhone Screenshot 4iPhone Screenshot 5  Minoan Lines - στιγμιότυπο οθόνης
-

https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.noveltech.mitos.minoan

https://itunes.apple.com/be/app/minoan-lines/id1113924273?mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones