Ψηφιακό Περίπτερο Βιβλιοπωλείο

To ReadPoint είναι μία μοναδική εφαρμογή digital ανάγνωσης για pc, iOS και Android συσκευές. Αποκτήστε πρόσβαση σε χιλιάδες τίτλους Βιβλίων, Περιοδικών και Εφημερίδων σε ψηφιακή μορφή, με μία ανεπανάληπτη εμπειρία ανάγνωσης!

Μπορείτε επίσης να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με συγγραφείς, εκδότες, καθώς και να διαβάσετε αποσπάσματα από τα κυριότερα άρθρα, ή ολόκληρα κεφάλαια βιβλίων εντελώς δωρεάν. Τα ψηφιακά έντυπα του ReadPoint είναι έως και 70% οικονομικότερα από τα φυσικά..
Στην ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε τις ψηφιακές εκδόσεις, είτε είστε online, είτε offline, να αρχειοθετήσετε τα παλιά τεύχη και να συγχρονίσετε την βιβλιοθήκη σας με άλλες συσκευές όπως ο υπολογιστής σας, το tablet ή το smartphone. Μπορείτε να πλοηγηθείτε μέσα στο έντυπο, να μεταφερθείτε σε σελίδες στο Internet μέσα από links αλλά και να απολαύσετε interactive περιεχόμενο και να κρατήσετε τις σημειώσεις σας.

-


Ψηφιακό Περίπτερο Βιβλιοπωλείο - screenshotΨηφιακό Περίπτερο Βιβλιοπωλείο - screenshotΨηφιακό Περίπτερο Βιβλιοπωλείο - screenshotΨηφιακό Περίπτερο Βιβλιοπωλείο - screenshotΨηφιακό Περίπτερο Βιβλιοπωλείο - screenshot

-

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.readpointnew.android.app

https://itunes.apple.com/us/app/e-na/id362707862?ls=1&mt=8 
https://www.readpoint.com/version/RP%20Setup.exe

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones