Ιστοσελίδες για κινητά

"Ιστοσελίδες για κινητά" (Mobile web) Οι κυριότερες Ελληνικές ιστοσελίδες σε έκδοση για κινητά. Μπαίνοντας από το κινητό ή το tablet σας σε σελίδες που είναι φτιαγμένες για κινητά, κερδίζετε χρόνο και δεδομένα.
Οι σελίδες mobile ανοίγουν πολύ γρήγορα, περιέχουν τις σημαντικότερες πληροφορίες του site και χρησιμοποιούν μεγαλύτερες γραμματοσειρές ώστε να διαβάζονται άνετα, ακόμα και σε πολύ μικρές οθόνες κινητών.
Έχουμε συγκεντρώσει τις κυριότερες Ελληνικές ιστοσελίδες, σε mobile έκδοση, με εικονίδια για άνετη πρόσβαση.http://mobile.in.gr/ http://www.ert.gr/ http://www.zougla.gr/# http://www.enikos.gr/ http://www.newsit.gr/ http://www.newsbomb.gr/ http://www.newsbeast.gr/ http://www.iefimerida.gr/ http://www.protothema.gr/ http://www.parapolitika.gr/ http://www.realmobile.gr/msimple/ http://www.skai.gr/mobile/ http://mobile.tanea.gr/ http://www.naftemporiki.gr/mobile/ https://www.cnn.gr/ https://www.tromaktiko.gr/ http://m.thebest.gr/ http://www.madata.gr/mobile http://www.meteo.gr http://www.thetech.gr/ market://details?id=com.greek.apps
Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones