Μάθετε Αγγλικά- Learn English

http://www.greekapps.info/2013/03/learn-english.html
Μάθετε Αγγλικά Η σειρά μαθημάτων Learn English της Anspear είναι μοναδική στο είδος της, καθώς με τη χρήση ενός διαδραστικού και συνάμα συναρπαστικού προγράμματος παρέχει τα απαραίτητα μέσα στον πρωτάρη για να κάνει μια καλή αρχή.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει 1600 ηχογραφήσεις, 3300 ειδικά επεξεργασμένες φωτογραφίες, και εκατοντάδες φράσεις και γραμματικές ασκήσεις.

 Το Learn English είναι μία από τις πλέον εκτεταμένες σειρές μαθημάτων που διατίθενται σαν εφαρμογές για κινητά τηλέφωνα.
Το Learn English είναι βασισμένο στη διδακτέα ύλη των εξετάσεων
των αγγλικών για ξενόγλωσσους (ESOL). Αποτελεί το ιδανικό μέσο για μελετητές που διαμένουν ήδη στο Ηνωμένο Βασίλειο, που προετοιμάζονται για διακοπές ή κάποιο ταξίδι, που μελετούν μονάχοι ή που ψάχνουν κάποια εφαρμογή για κινητό που θα τους βοηθήσει με τη μάθηση της γλώσσας.
Η σειρά μαθημάτων χωρίζεται σε έντεκα πρακτικές κατηγορίες, η κάθε μία από τις οποίες περιλαμβάνει μαθήματα ειδικά σχεδιασμένα για την σωστή μελέτη και εκμάθηση της αγγλικής γλώσσας:
-Αρχίζοντας
-Καθημερινότητα
-Ψώνια
-Φαγητό και ποτό
-Σπίτι, οικογένεια και φίλοι
-Επισκέψεις
-Ελεύθερος χρόνος και σχόλη
-Στο σχολείο
-Στη δουλειά
-Υγεία
-Φύση και περιβάλλον
Βασικά χαρακτηριστικά:
-Επαγγελματικές και συναρπαστικές φωτογραφίες, και ηχογραφήσεις όλων των λέξεων και φράσεων από ιθαγενείς ομιλητές.
-Κάρτες με το λεξιλόγιο ώστε να μπορείτε να επανεξετάζετε τα μονοπάτια της μάθησης τα όποια έχετε ήδη ταξιδέψει και για να αναζωογονείτε τη μνήμη σας.
-Διαδραστικό φωτογραφικό λεξικό.
-Σας δίνει τη δυνατότητα να ηχογραφήσετε τη δική σας φωνή και να τη συγκρίνετε μ’ αυτή κάποιου ιθαγενή με σκοπό την τελειοποίηση της προφοράς σας.
-Εξετάζει την ορθογραφία σας βοηθώντας έτσι στην ανάπτυξη των συγγραφικών σας ικανοτήτων και της απομνημόνευσης του λεξιλογίου.
-Προσφέρει μια σειρά από ακουστικές εξετάσεις και γρίφους για να εξετάσει την εκ μέρους σας κατανόηση των ήχων.
-Ένα από τα πιο συναρπαστικά στοιχεία αυτής της εφαρμογής είναι ότι προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από λογοπαίγνια που έχουν να κάνουν με τη διαδραστική μάθηση, όπως: σωστή τοποθέτηση των προτάσεων, προσθήκη γραμμάτων στα κενά σημεία, και ερωτήσεις τύπου σωστό ή λάθος.
-Όλο το περιεχόμενο αποθηκεύεται στη συσκευή σας, έτσι δεν υπάρχει λόγος σύνδεσης με το ίντερνετ.
-Κατεβάστε ολόκληρο το περιεχόμενο τώρα και δεν θα χρειαστεί ν’ αγοράσετε άλλο σχετικό περιεχόμενο ποτέ ξανά.


Μάθετε Αγγλικά- Learn English - screenshotΜάθετε Αγγλικά- Learn English - screenshotΜάθετε Αγγλικά- Learn English - screenshotΜάθετε Αγγλικά- Learn English - screenshot

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.anspear.language.englishiap

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones