Taxheaven

Η εφαρμογή απευθύνεται σε Οικονομολόγους - Λογιστές - Φοροτέχνες
Η εφαρμογή Mobile Taxheaven είναι η επίσημη εφαρμογή της Μεγαλύτερης φορολογικής - λογιστικής πύλης ενημέρωσης στην Ελλάδα
Η εφαρμογή στην πρώτη της έκδοση έρχεται να ενσωματώσει κάποιες από τις ήδη δημοφιλής εφαρμογές του κόμβου Taxheaven.
Tax alert.μέσα από την εφαρμογή μπορείτε να ενημερώνεστε σε πραγματικό χρόνο για οτιδήποτε σημαντικό συμβαίνει όταν συμβαίνει. 'Έγκυρα και έγκαιρα με την αξιοπιστία του Taxheaven.
Ενημερωθείτε σε πραγματικό χρόνο με ένα διακριτικό μήνυμα στην
οθόνη σας για όλα τα σημαντικά γεγονότα -Παρατάσεις προθεσμιών -Σημαντικές αποφάσεις και εγκυκλίους την ώρα που εκδίδονται -Σημαντικές ειδήσεις και νέα σχετικά με το επάγγελμα του οικονομολόγου Και το πιο σημαντικό !!! ΔΩΡΕΑΝ.
Στην εφαρμογή εμπεριέχονται επίσης και δύο κανάλια Rss (νέα και ειδήσεις - αποφάσεις και εγκύκλιοι). Έτσι σας δίνεται η δυνατότητα να βλέπετε άμεσα όλα τα σημαντικά νέα και τις εγκυκλίους απευθείας από τον κόμβο χωρίς να χρειάζεται να πλοηγηθείτε στο διαδίκτυο μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο ή το Tablet σας.
Στην πρώτη αυτή έκδοση έχει ενσωματωθεί και το λογιστικό σχέδιο, καθώς και η εφαρμογή (Tax laws).
Έτσι σας δίνετε η δυνατότητα να δείτε τους βασικούς ελεύθερους Κωδικοποιημένους νόμους όπως ισχύουν σήμερα, από τον κόμβο.
Στους συνδρομητές του κόμβου μας, δίνετε επιπλέον η δυνατότητα να έχουν πρόσβαση όχι μόνο στους ελεύθερους νόμους αλλά σε όλους τους κωδικοποιημένους νόμους που είναι περισσότεροι από 150. Όλοι οι κωδικοποιημένοι νόμοι αφορούν :Φορολογικά,λογιστικά,εργατικά,ναυτιλιακά, χρηματιστηριακά,θέματα κεφαλαίου και λοιπά θέματα σχετικά με το επάγγελμα του Λογιστή, του Δικηγόρου, του Μηχανικού του Οικονομολόγου κλπ.
Τέλος στην εφαρμογή υπάρχει και επιλογή για απευθείας πλοήγηση στο Forum (κοινότητα λογιστών) του κόμβου μας.
Σας υπενθυμίζουμε ότι η εφαρμογή είναι σε Beta έκδοση και παρακαλούμε για τις προτάσεις σας.
Αναβαθμίσεις θα γίνονται σε τακτά χρονικά διαστήματα, και σταδιακά θα προστίθενται και περισσότερες πληροφορίες από τον κόμβο


Taxheaven - screenshotTaxheaven - screenshotTaxheaven - screenshotTaxheaven - screenshotTaxheaven - screenshotTaxheaven - screenshotiPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 1



https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.update.vpigadas.digitanet.taxheaven

https://itunes.apple.com/ca/app/taxheaven/id633917431?mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones