Γεωγραφία Κουίζ Ελλάδα

Ελληνικό Quiz Γεωγραφίας Εκπαιδευτικό παιχνίδι Ελληνικής γεωγραφίας.
Διάλεξε τoν αριθμό και την δυσκολία των ερωτήσεων και προσπάθησε να απαντήσεις σωστά σχετικά με την ερώτηση πχ Σε ποιο νομό βρίσκεται η Πόλη Καλαμάτα; Τέσσερις πιθανές απαντήσεις. Τέλος δες πληροφορίες για τα μέρη που επισκεύτηκες.
Παίζει σε όλα τα κινητά και tablet.
Ταυτότητα παιχνιδιού¨
* 912 σημεία ενδιαφέροντος από όλη την Ελλάδα.
*Κατηγορίες: Πόλεις, Νησιά και Λίμνες (Ακολουθούν στις επόμενες αναβαθμίσεις Αρχαία Θέατρα, Εθνικοί δρυμοί, εκβολές ποταμιών, Ακρωτήρια, βουνά...)


*Το παιχνίδι είναι σχεδιασμένο έτσι ώστε οι πιθανές απαντήσεις να δημιουργούνται με τυχαίο δυναμικό τρόπο. Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα να μην γίνεται βαρετό αλλά και από εκπαιδευτική άποψη βοηθάει στην ουσιαστική μάθηση και κατανόηση των ερωτήσεων.
*Όταν ο χρήστης τελειώνει με το παιχνίδι μπορεί να δει τα αποτελέσματα (μέρη πού επισκέφτηκε) και να πατήσει στο σύνδεσμο του κάθε σημείου για παραπάνω πληροφορίες στη wikipedia ( στην επόμενη αναβάθμιση θα μπορείτε να βλέπετε στο χάρτη τα μέρη που επησκεφτήκατε με κλίκ δίπλα στις πληροφορίες).
* Τέλος υπάρχει η δυνατότητα να καταγράψετε στο σκορ σας ή ακόμα και να διαγράψετε τα παλαιά σας σκορ( ακολουθεί και on line σκορ).
Ελπίζουμε να σας αρέσει! Καλή διασκέδαση!


Γεωγραφία  Κουίζ Ελλάδα - screenshotΓεωγραφία  Κουίζ Ελλάδα - screenshotΓεωγραφία  Κουίζ Ελλάδα - screenshotΓεωγραφία  Κουίζ Ελλάδα - screenshotΓεωγραφία  Κουίζ Ελλάδα - screenshot



https://play.google.com/store/apps/details?id=com.geography.geographygame

http://m.1mobile.com/com.geography.geographygame.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones