Antinews

Διαδικτυακός κόμβος πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ενημέρωσης και ΚΥΡΙΩΣ διαλόγου

Το antinews.gr ιδρύθηκε το 2007 από δημοσιογράφους μέλη της συντακτικής ομάδας του ιστορικού περιοδικού “Αντί” και σύντομα εξελίχθηκε σε αυτόνομο και ανεξάρτητο διαδικτυακό κόμβο πολιτικής, οικονομικής και πολιτιστικής ενημέρωσης και ΚΥΡΙΩΣ διαλόγου.
Από τότε το antinews.gr κάνει πράξη την υπόσχεση που έδωσε στους αναγνώστες του με την ίδρυσή του: «Να νικήσουμε τους επαγγελματίες της πληροφόρησης στο γήπεδό τους».
Στόχος του δεν είναι μόνο η σε βάθος ενημέρωση των αναγνωστών του και η ανάλυση της τρέχουσας ειδησεογραφίας, αλλά να φέρει στο προσκήνιο τους προβληματισμούς των Πολιτών και να αναδείξει νέα δημοσιογραφικά ταλέντα μέσα από αυτούς.
Έτσι, η Συντακτική Ομάδα του αποτελείται σήμερα κατά πλειοψηφία από πρώην αναγνώστες του που έγιναν σχολιαστές και στη συνέχεια μόνιμοι αρθρογράφοι. Οι επαγγελματίες δημοσιογράφοι αποτελούν την μειοψηφία στην Συντακτική Ομάδα.
Το όνομα του ιδιοκτήτη του Antinews είναι σύμφωνα με το νόμο κατατεθειμένο στην αρμόδια Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων (ΕΕΤΤ), με έγκριση της ολομέλειας της οποίας έχει κατοχυρωθεί η ονομασία www.antinews.gr



Antinews - screenshotAntinews - screenshotAntinews - screenshot

Κατεβάστε την εφαρμογή από το Google play


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones