Passwords Database

Εφαρμογή βάσης δεδομένων για όλες τις πληροφορίες και τους κωδικούς πρόσβασης σας που θέλετε να αποθηκεύσετε. Απαιτεί τη δημιουργία ενός κύριου κωδικού πρόσβασης μόνο την πρώτη φορά που θα εγκαταστήσετε την εφαρμογή.
Φυσικά, μπορείτε να αλλάξετε τον κωδικό πρόσβασης αργότερα, αφού έχετε συνδεθεί. Σε περίπτωση που ξεχάσετε ή χάσετε τον κωδικό σας, πρέπει να επικοινωνήσετε με τον προγραμματιστή. Η εφαρμογή περιλαμβάνει ενέργειες όπως να προσθέσετε, να αφαιρέσετε και να ενημερώσετε κάποια καταχώρηση στη βάση δεδομένων σας και φυσικά μπορείτε να δείτε τις καταχωρήσεις σας. Επίσης, υπάρχει η δυνατότητα να διαγράψετε ολόκληρη τη βάση δεδομένων με το πάτημα ενός κουμπιού μετά την άδεια που πρέπει να λάβει η βάση δεδομένων, δίνοντας τον κύριο κωδικό σας. Περιλαμβάνει επίσης λειτουργία εξαγωγής δεδομένων, αν θέλετε να μεταφέρετε όλα τα δεδομένα σας στον υπολογιστή σας ή σε ένα άλλο τηλέφωνο και τέλος έχετε τη δυνατότητα να επιλέξετε ανάμεσα σε 2 θέματα για την εφαρμογή, μαύρο ή σκούρο γκρι.


Passwords Database - screenshotPasswords Database - screenshotPasswords Database - screenshotPasswords Database - screenshotPasswords Database - screenshotPasswords Database - screenshotPasswords Database - screenshot

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.basement.panos.passwords

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones