Ηλεκτρονικό Τσιγάρο (eCig)

Όλοι όσοι ατμίζουμε γνωρίζουμε ότι χρειάζονται διάφορα αναλώσιμα για την λειτουργία του ηλεκτρονικού μας τσιγάρου.
Με την εφαρμογή Ηλεκτρονικο Τσιγαρο (eCig), μπορούμε να δούμε μια λίστα με τα κοντινά μας καταστήματα, την διεύθυνση τους, όπως και χάρτη για να δούμε που ακριβώς βρίσκονται.
Η λίστα με τα καταστήματα ανανεώνεται συνεχώς!

Προτείνουμε να επισκεφθείτε πρώτα τα "ελεγμένα" Verified καταστήματα, ώστε να είστε σίγουροι ότι τα καταστήματα υπάρχουν και θα ικανοποιήσουν τις ανάγκες σας.
Εάν επιθυμείτε να γίνει Verified, το κατάστημα σας, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.
Για τα υπόλοιπα, μη ελεγμένα καταστήματα, δεν είμαστε στην θέση να γνωρίζουμε αν υπάρχουν,ή έχουν κλείσει κτλ, μιας και η λίστα αυτή δημιουργήθηκε κυρίως μέσω αναζήτησης στο διαδίκτυο. Εάν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με ένα κατάστημα, πατήστε πάνω του παρατεταμένα και στείλτε μας αναφορά.
Σε περίπτωση που κάποιο κατάστημα δεν υπάρχει στην λίστα μας, και θα θέλατε να εισαχθεί, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.


Ηλεκτρονικό Τσιγάρο  (eCig) - screenshotΗλεκτρονικό Τσιγάρο  (eCig) - screenshotΗλεκτρονικό Τσιγάρο  (eCig) - screenshotΗλεκτρονικό Τσιγάρο  (eCig) - screenshotΗλεκτρονικό Τσιγάρο  (eCig) - screenshotΗλεκτρονικό Τσιγάρο  (eCig) - screenshotΗλεκτρονικό Τσιγάρο  (eCig) - screenshot



https://play.google.com/store/apps/details?id=offease.ecig

http://m.1mobile.com/offease.ecig.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones