Feed The Dog Free (Dog Diet)

Η FeedTheDog είναι μια εφαρμογή σχεδιασμένη για τάμπλετ (tablet) που μπορεί να βοηθήσει το χρήστη να διαμορφώσει τη διατροφή του σκύλου του. Επίσης καταγράφει το βάρος και τις επιδώσεις της σωματικής κατάστασης του ζώου. Βασίζεται στις διατροφικές οδηγίες FEDIAF 2013 για τα κατοικίδια ζώα (fediaf.org) και προδιαγραφές AAFCO
Η βάση δεδομένων περιέχει περισσότερα από 3.500 τρόφιμα και μαγειρεμένα γεύματα, με λεπτομερή
ανάλυση των θρεπτικών στοιχείων (USDA SR26). Η μεταβολίσιμη ενέργεια από τα τρόφιμα υπολογίζεται χρησιμοποιώντας τη μεθοδολογία NRC2006, όπως περιγράφεται στην έκθεση FEDIAF. Για τα τρόφιμα με περιεκτικότητα σε ακατέργαστες ίνες που είναι μεγαλύτερη από 8% επί της ξηράς ουσίας, χρησιμοποιούνται τροποποιημένοι συντελεστές Atwater. Στην ίδια έκθεση,  για τον υπολογισμό των ημερήσιων ενεργειακών αναγκών των υγιών σκύλων, χρησιμοποιούνται οι εξισώσεις NRC. Οι ίδιες εξισώσεις που χρησιμοποιούνται και από την εφαρμογή.

Ωστόσο, η εφαρμογή FeedTheDog, ΔΕΝ είναι ένα βιβλίο μαγειρικής. Δεν θα βρείτε συνταγές ή οδηγίες προετοιμασίας γευμάτων.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: έχει γίνει κάθε προσπάθεια, για να αποκλείστούν τα τρόφιμα που είναι ακατάλληλα για τη διατροφή του σκύλου. Ωστόσο, κάποια από αυτά μπορεί να είναι ακόμη διαθέσιμα στην εφαρμογή. Σε περίπτωση αμφιβολίας, να συμβουλεύεστε πάντα τον κτηνίατρό σας.


Feed The Dog Free (Dog Diet) - screenshotFeed The Dog Free (Dog Diet) - screenshotFeed The Dog Free (Dog Diet) - screenshotFeed The Dog Free (Dog Diet) - screenshotFeed The Dog Free (Dog Diet) - screenshotFeed The Dog Free (Dog Diet) - screenshotFeed The Dog Free (Dog Diet) - screenshot



https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.mrssoft.feedthedogfree

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones