PhotoStars

Η εφαρμογή PhotoStars προσφέρει ένα γρήγορο, όμορφο και διασκεδαστικό τρόπο, για να μοιραστείτε τις καλύτερες φωτογραφίες σας, μέσα από τη πλατφόρμα ανταλλαγής του PhotoStars και να ανταγωνίζεστε με άλλους χρήστες, από όλο τον κόσμο, για τα περισσότερα "αστέρια"!

Απλά επιλέξτε την καλύτερη φωτογραφία σας, προσθέστε μια λεζάντα (αν θέλετε) και ανεβάστε την στο PhotoStars! Τις φωτογραφίες σας μπορούν να τις δουν ή να τις κατεβάσουν, όλοι οι χρήστες του Photostars, χωρίς περιορισμούς.
Μπορείτε να δηλώσετε ότι σας αρέσει ή δεν σας αρέσει, να κάνετε κλικ σε μια φωτογραφία για να τη δείτε, να σχολιάσετε μια φωτογραφία ή να απαντήσετε σε κάποιο σχόλιο.
Για κάθε φωτογραφία σας, που αρέσει στους άλλους, λαμβάνετε ένα αστέρι. Για κάθε "δεν μου αρέσει", χάνετε ένα αστέρι.
Έχετε περιορισμένο χώρο για τις φωτογραφίες σας (στην αρχή) αλλά καθώς μαζεύετε αστέρια, ο χώρος αυξάνεται.
Μπορείτε να αφαιρέσετε ή να αλλάξετε μια φωτογραφία, αλλά αν το κάνετε αυτό, θα χάσετε τα σχόλια και τα "μου αρέσει" που σχετίζονται με την εν λόγω φωτογραφία αλλά δεν θα χάσετε τα αστέρια που έχετε συλλέξει από αυτήν.
Ο γενικός σκοπός της PhotoStars είναι να συγκεντρώσετε όσο περισσότερα αστέρια μπορείτε και να ανταγωνίζεστε με άλλους χρήστες, για μια καλύτερη θέση στην κατάταξη (στη χώρα σας ή διεθνώς).



  PhotoStars - στιγμιότυπο οθόνης   PhotoStars - στιγμιότυπο οθόνης   PhotoStars - στιγμιότυπο οθόνης   PhotoStars - στιγμιότυπο οθόνης   PhotoStars - στιγμιότυπο οθόνης   PhotoStars - στιγμιότυπο οθόνης   PhotoStars - στιγμιότυπο οθόνης   PhotoStars - στιγμιότυπο οθόνης





https://play.google.com/store/apps/details?id=com.acipi.photostars

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones