Football Loop Greece

Το Football Loop Greece είναι η καλύτερη εφαρμογή για τους φανατικούς του Ελληνικού ποδοσφαίρου! Μπορείτε να έχετε τα τελευταία ποδοσφαιρικά νέα από διάφορες ιστοσελίδες κατηγοριοποιημένα ανά ομάδα, τη γρηγορότερη ενημέρωση για τα αποτελέσματα της ομάδας σας και των αντιπάλων της. Στιγμιότυπα, αποτελέσματα, βαθμολογίες, τηλεοπτικούς σταθμούς και ραδιοσταθμούς είναι μόνο μερικές από τις λειτουργίες που θα βρείτε στην εφαρμογή αυτή! Γίνε ο πρώτος που θα ενημερώνεται για όλα τα γεγονότα του Ελληνικού Ποδοσφαίρου!
- Κατεβάστε την εφαρμογή δωρεάν τώρα!

- Επιλέξτε την αγαπημένη σας ομάδα, καθώς και τους ανταγωνιστές της, για να διαβάζετε τα νέα και να είστε πάντα ενημερωμένοι με τις τελευταίες ανακοινώσεις, προβλέψεις και γεγονότα του Ελληνικού ποδοσφαίρου. Μπορείτε να επιλέξετε από ποιες ιστοσελίδες θα θέλατε να λαμβάνετε ειδοποιήσεις καθώς και να αφαιρέσετε άλλες που δεν βρίσκετε ενδιαφέρουσες για να μειώσετε τον αριθμό των ειδοποιήσεων που λαμβάνετε σε αυτές που πραγματικά έχουν σημασία.
- Αποκτήστε απεριόριστη πρόσβαση σε άρθρα και πληροφορίες.

-


  Football Loop Greece - στιγμιότυπο οθόνης   Football Loop Greece - στιγμιότυπο οθόνης   Football Loop Greece - στιγμιότυπο οθόνης   Football Loop Greece - στιγμιότυπο οθόνης iPhone Screenshot 5iPhone Screenshot 3
-

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.cleverappslimited.footballloopgreece

https://itunes.apple.com/cy/app/football-loop-greece/id1105888174?mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones