Nannuka Now

Τo "Nannuka Now" είναι μια νέα, δωρεάν υπηρεσία και εφαρμογή για το κινητό από τη Nannuka, η οποία σας βοηθάει να κλείσετε την αξιόπιστη babysitter που χρειάζεστε για λίγες ώρες, άμεσα και χωρίς αναμονή.
Πώς λειτουργεί:
1. Ορίστε την τοποθεσία, την ημέρα και τη χρονική διάρκεια που επιθυμείτε να κλείσετε την babysitter. Μπορείτε να κλείσετε μια babysitter από 2 ώρες έως και 10 ημέρες μετά και με μέγιστη διάρκεια συνεργασίας 10 ώρες / ραντεβού.
2. Επιλέξτε και κλείστε άμεσα εκείνη που προτιμάτε μέσα από τις διαθέσιμες babysitters της ειδικής, επιλεγμένης και αξιολογημένης ομάδας babysitters του "Nannuka Now".
3. Δείτε την babysitter να έρχεται καθ’οδόν και μόλις το ραντεβού ολοκληρωθεί, κάντε την πληρωμή σας προς εκείνη μέ μετρητά ή με κάρτα και αξιολογήστε την εμπειρία σας.
Προκειμένου να γίνουν μέλη της, οι babysitters περνάνε από εντατική εκπαίδευση (πρώτες βοήθειες, επαγγελματική συμπεριφορά) και έλεγχο (ταυτότητα, πτυχία, ιατρικές εξετάσεις). Μόνο 1 στις 5 τα καταφέρνουν. Έτσι, μπορείτε να αισθάνεστε ασφάλεια, κάθε φορά που κλείνετε μια babysitter, ακόμη και χωρίς συνέντευξη.

Η εφαρμογή είναι δωρεάν και προς το παρόν διαθέσιμη μόνο εντός Αττικής.
Δυνατότητες:
• Δυνατότητα προβολής του προφίλ και των αξιολογήσεων της babysitter
• Τηλεφωνική κλήση προς την babysitter απευθείας από την εφαρμογή.
• Αυτόματος εντοπισμός της τοποθεσίας σας στον χάρτη.
• Ενημέρωση για το πότε η babysitter είναι καθ’οδόν, πότε ξεκίνησε η συνεργασία αλλά και πότε ολοκληρώθηκε.
• Υπολογισμός του ακριβές ποσού αμοιβής της babysitter, ανάλογα με τον χρόνο που εργάστηκε, τον αριθμό των παιδιών και τις έξτρα υπηρεσίες.
• Δυνατότητα άμεσης πληρωμής προς την babysitter από την εφαρμογή μέσω κάρτας ή μετρητών



  Nannuka Now - στιγμιότυπο οθόνης   Nannuka Now - στιγμιότυπο οθόνης iPhone Screenshot 2iPhone Screenshot 4  Nannuka Now - στιγμιότυπο οθόνης   Nannuka Now - στιγμιότυπο οθόνης



https://play.google.com/store/apps/details?id=gr.softweb.nannuka

https://itunes.apple.com/gr/app/nannuka-now-kleiste-babysitter/id1080947490?mt=8 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones