Wind Business Organizer

Το Wind Business Organizer είναι η νέα καινοτόμα δωρεάν εφαρμογή από τη Wind. Έρχεται να καλύψει τις ανάγκες των στελεχών που λειτουργούν στο πεδίο (έξω από την έδρα μιας επιχείρησης) και επιτρέπει την καταγραφή του πελατολογίου, την καταγραφή στίγματος GPS αλλά και την καταγραφή των ενεργειών που μπορεί να κάνει ένα στέλεχος.
Aπευθύνεται ειδικά σε:
1. Ομάδες Πωλήσεων (παραγγελιοληψία, εισπράξεις)
2. Ομάδες Merchandising (καταγραφή στοκ, πρόσωπα, προβολές)
3. Ομάδες Προωθητών Sell out (καταγραφή πωλήσεων επιλεκτικής, κ.ο.κ.)
4. Ομάδες Τεχνικών (εργασίες στο πεδίο, διαχείριση παγίων)
5. Οδηγοί Οχημάτων (Τιμολόγηση επί αυτοκινήτου, EXVAN, Proof-of-Delivery)
6. Ομάδες Εισπρακτόρων (είσπραξη και εκτύπωση, mobile payments)

Η καταγραφή γίνεται ανά πελάτη και ανά ραντεβού με απλά checkboxes. Η πληροφορία που καταγράφεται συμπεριλαμβάνει Παραγγελιοληψία, Παρουσίαση Προϊόντων, Παράδοση Προϊόντων (Proof of Delivery), Φορητή Τιμολόγηση (EXVAN), Τεχνικές Εργασίες, Είσπραξη και ενημέρωση Υπολοίπου Πελατών, και άλλες εργασίες.
Παρέχεται με ένα δωρεάν web back-office, το οποίο επιτρέπει στους επικεφαλής των ομάδων να επιβλέπουν τις ομάδες τους, τα ραντεβού και τις ενέργειές τους, και να τις εμφανίζουν σε χάρτη Google Maps.
Παρέχεται η δυνατότητα κατόπιν συνεννόησης με τη Wind, για διασύνδεση με το ERP σας, και τη χρήση ειδικών συσκευών για barcode scanning, φορητή εκτύπωση (με ή χωρίς θερμικό εκτυπωτή), και παροχή έξτρα δυνατοτήτων. Ενδεικτικά υποστηρίζει τόσο τα μεγάλα ERPs της παγκόσμιας αγοράς, όπως το SAP, JD Edwards, Microsoft Dynamics NAV, BaaN, τα τοπικά ελληνικά εμπορολογιστικά συστήματα, όπως το Softone, SingularLogic (Galaxy, SEN, Eurofasma Next, Business, Ορίζοντες, κλπ), Altec (xLine και Atlantis), Entersoft, Optisoft, καθώς και μικρότερα ή παλαιότερα και custom συστήματα, όπως Κεφάλαιο DOS, Eurofasma, Defacto, κ.ο.κ.
-


  Wind Business Organizer - στιγμιότυπο οθόνης   Wind Business Organizer - στιγμιότυπο οθόνης   Wind Business Organizer - στιγμιότυπο οθόνης   Wind Business Organizer - στιγμιότυπο οθόνης   Wind Business Organizer - στιγμιότυπο οθόνης
-

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.regate.wind

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones