All About Android

Όλα όσα θα θέλατε να μάθετε για τον κόσμο του Android! Η εφαρμογή "All About Android" φέρνει το περιεχόμενο του allaboutandroid.gr στην οθόνη του κινητού ή του tablet σας.
Το allaboutandroid.gr αποτελεί το πληρέστερο ελληνικό site γύρω από το δημοφιλές δωρεάν λειτουργικό Android της Google, τις συσκευές που το ενσωματώνουν (κινητά τηλέφωνα, tablets κ.α.) αλλά και τις εφαρμογές που κυκλοφορούν για αυτό. Μια ομάδα από έμπειρους δημοσιογράφους φροντίζει για τη συνεχή ενημέρωση του site με ό,τι πιο πρόσφατο κυκλοφορεί στο χώρο του Android, εκπαιδεύοντας το κοινό για τις νέες δυνατότητες που προσφέρει αλλά και παρέχοντας πολύτιμες προτάσεις για ενδιαφέρουσες εφαρμογές και συσκευές στους ήδη φανατικούς του λειτουργικού της Google.


• Παρουσιάσεις κινητών τηλεφώνων
Όλες οι νέες συσκευές που ενσωματώνουν το λειτουργικό Android παρελαύνουν από τις ηλεκτρονικές σελίδες του www.allaboutandroid.gr. Ενημερωθείτε για τις δυνατότητές τους, τα πλεονεκτήματα αλλά και τα μειονεκτήματά τους και επιλέξτε αυτή που σας ταιριάζει.
• Παρουσιάσεις Tablets
Το Android κάνει αισθητή την παρουσία του και στις ταμπλέτες και το allaboutandroid.gr δεν θα μπορούσε να εξαιρέσει αυτή τη δημοφιλή κατηγορία συσκευών από τη θεματολογία του.
• Εφαρμογές
Δοκιμάζουμε και σας προτείνουμε μερικές από τις πιο πρωτότυπες, λειτουργικές και ενδιαφέρουσες εφαρμογές που μπορείτε να βρείτε στο Android Market.
• Developer’s Corner
Μια… φιλόξενη γωνιά για όσους προγραμματίζουν σε Android ή όσους θα ήθελαν να μάθουν τον τρόπο να δημιουργήσουν εφαρμογές για την πλατφόρμα της Google. Συμβουλές και έξυπνα tips, εργαλεία και όλα τα απαραίτητα βήματα που θα πρέπει να ακολουθήσετε για να μετατρέψετε τις ιδέες σας σε applications.
• Εκδόσεις Android
Συνεχής ενημέρωση για τις επερχόμενες εξελίξεις στις εκδόσεις του λειτουργικού της Google, τα updates τους και τη νέα λειτουργικότητα που παρέχουν.

• Θέματα εταιρικού ενδιαφέροντος
Παρουσιάσεις ολοκληρωμένων λύσεων που στηρίζονται στο Android και απευθύνονται σε εταιρικούς πελάτες. Συνεντεύξεις διευθυντικών στελεχών ελληνικών εταιρειών τεχνολογίας και εταιρικές επικαιρότητες που καλύπτουν τις σημαντικότερες εξελίξεις του χώρου.
• Gaming
Ποιος είπε πως το Android είναι φτιαγμένο μόνο για τις ανάγκες της επικοινωνίας σας; Το allaboutandroid.gr σας ξεναγεί στο μαγικό κόσμο των παιχνιδιών φτιαγμένων για Android.


All About Android - screenshotAll About Android - screenshotAll About Android - screenshotAll About Android - screenshot

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.allaboutandroid

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Πρώτα επιλέξτε προφίλ "Υποβολή σχολίου ως" και μετά γράψτε το σχόλιό σας

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones