ΝΕΑ ΚΡΗΤΗ - neakriti gr

Η Νέα Κρήτη είναι η μεγαλύτερη εφημερίδα της Κρήτης
# #

προσφέροντας ευρεία επιλογή ειδήσεων για την οικονομία, την Κρήτη, την Ελλάδα, αθλητισμό καθώς και πολλές άλλες κατηγορίες ειδήσεων που παρέχουν στον Έλληνα αναγνώστη μια μεγάλη
ποικιλία από άρθρα για ειδήσεις την ώρα που αυτές συμβαίνουν. Αυτή η ηλεκτρονική μορφή της εφημερίδας είναι βελτιστοποιημένη για τηλέφωνα και tablets, ενώ είναι επίσης διαθέσιμη για iPhone και iPad πέρα από την έκδοση για Android.
Η εφημερίδα είναι πλήρως παραμετροποιήσιμη, ώστε να μπορείτε να αποφασίσετε ποιες κατηγορίες να έχετε στη διάθεσή σας, αν θέλετε το κείμενο προεπισκόπηση, και αν το κάνετε, πόσες γραμμές να επιτρέπονται στην προεπισκόπιση. Επίσης, κατά την ανάλυση ενός άρθρου θα έχετε την επιλογή να παραμετροποιήσετε όπως θέλετε τις γραμματοσειρές του άρθρου ώστε εμφανίζονται ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Επιπλέον η εφαρμογή διαθέτει και live streaming του ραδιοφωνικού μας σταθμού, Radio9.84.
Νέα υπηρεσία στην εφαρμογή είναι η προσθήκη ελληνικού Κειμένου-Σε-Λόγο (TTS) στα άρθρα, έτσι ώστε να έχετε την επιλογή όχι μόνο να διαβάσετε, αλλά και να ακούσετε ένα άρθρο.
Υποστηρίζει μετακίνηση της εφαρμογής στην κάρτα SD για εξοικονόμιση χώρου σε συσκευές με λίγη μνήμη (απαιτεί έκδοση Android FroYo - δηλαδή 2.2 ή ανώτερη).

Κινηματογράφος. Πλέον η εφαρμογή περιλαμβάνει τις ταινίες και τις προβολές για όλες τις αίθουσες στα εγγεγραμμένα σινεμά της Κρήτης.


Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones