Sms-Reminder.gr

Το αντικείμενο της Sms-Reminder.gr, είναι υπηρεσία μαζικής ή μη, αποστολής SMS ή e-mail στην Ελλάδα
#

 α) σε πελάτες εταιριών, για ενημέρωση των πελατών τους για οτιδήποτε επιθυμούν. Το μήνυμα μπορεί να είναι είτε μαζικό, είτε προσωποποιημένο με πληροφορίες που θα αφορούν τον συγκεκριμένο πελάτη και θα πληρεί τα κριτήρια που επιλέγουν.

β) σε ιδιώτες από ιδιώτες για οποιαδήποτε λόγο. Αυτός μπορεί να είναι ΕΥΧΕΣ, ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕΙΣ κ.α.


Με τη βοήθεια των υπηρεσιών μας και αφού κάνετε εγγραφή, είστε σε θέση να στείλετε SMS ή e-mail σε ένα ή και πολλούς παραλήπτες μέσα από το δικτυακό μας τόπο.

Τα Μηνύματα μπορούν να δημιουργηθούν εκ των προτέρων και να σταλούν σε προκαθορισμένη ημερομηνία και ώρα. Για την αποστολή των SMS και e-mail εκτός από την δημιουργία λογαριασμού, απαιτείται απλά η προαγορά ενός αριθμού Credits, μια σύνδεση στο Internet μέσω της οποίας θα επικοινωνούν τα συστήματα των εταιριών με το site, στο οποίο φορτώνονται ανά τακτά χρονικά διαστήματα όλα τα events. Η απλότητα των υπηρεσιών μας είναι τέτοια που ακόμα και κάποιος αρχάριος χρήστης των Η/Υ είναι σε θέση μέσα σε λίγα λεπτά να στείλει το μήνυμα του σε εκατοντάδες ή και χιλιάδες παραλήπτες.

Η πληθώρα των τομέων στους οποίους μπορεί να βρει εφαρμογή η υπηρεσία αυτή μπορεί να είναι π.χ. η διασκέδαση (events, movies, happenings), η ενημέρωση (γεγονότα, υποχρεώσεις κλπ.) και οι αγορές (προσφορές κλπ.) κ.α.

Το πιο βασικό πλεονέκτημα της μαζικής αποστολής SMS και e-mail είναι πάντως, ότι από τη στιγμή που θα σταλεί, δεν υπάρχει καμία περίπτωση να μην αναγνωστεί. Τα μηνύματα SMS και e-mail δεν είναι όπως μια εφημερίδα ή ένα περιοδικό όπου οι διαφημίσεις ή οι αγγελίες περνούν από μπροστά σας χωρίς την παραμικρή προσοχή από εσάς, ούτε σαν ένα φυλλάδιο που κάποιος ρίχνει μπροστά από στην πόρτα σας και εσείς το πετάτε αμέσως. Είναι ένας μοναδικός γρήγορος, σίγουρος και άμεσος τρόπος για επικοινωνία, ενημέρωση, διαφήμιση, προβολή.



Sms-Reminder.gr - screenshotSms-Reminder.gr - screenshotSms-Reminder.gr - screenshotSms-Reminder.gr - screenshot

Ελληνικές Εφαρμογές και Παιχνίδια για smartphones